Kaos ve entrikanın hiç eksik olmadığı fenomen yarışma programına katılan yeni isimlerle gündem sarsılmaya devam ediyor. Son olarak efsane futbolcu Ronaldinho'nun katılımıyla dikkat çeken Survivor'a, bir diğer sürpriz isim de dahil oldu.

ACUN ILICALI, YENİ YARIŞMACIYI AÇIKLADI

Survivor

Survivor All Star 2024'e katılan yeni yarışmacının kim olduğu, Acun Ilıcalı tarafından acil durum konseyinde açıklandı. Ilıcalı, bu sürpriz ismi duyurarak, "Mavi takıma gelecek yeni yarışmacımızın adını açıklıyorum. Batuhan Karacakaya." dedi.

BATUHAN KARACAKAYA'NIN İDDİALI GİRİŞİ

Survivor'a katılan Batuhan Karacakaya, oldukça iddialı bir giriş yaparak, "Biz buraya yeni gelmedik, geri geldik." ifadelerini kullandı. Daha önce Aşk-ı Memnu dizisinde 'Bülent' karakteriyle tanınan Karacakaya, Acun Ilıcalı'ya karşı kullandığı sert ifadelerle de gündeme gelmişti.

ACUN ILICALI VE BATUHAN KARACAKAYA ARASINDA GERİLİM

Ilıcalı, Karacakaya'ya ilk katıldığı sezondaki yarışmacıları hatırlatarak sorular sormaya başladı. Karacakaya'nın cevabı üzerine, geçmişteki mücadeleleri hatırlatan bir diğer yarışmacı Poyraz, esprili bir şekilde yanıt verdi. Bu anlar, programın ilk dakikalarında gerilime dönüştü.

POYRAZ'DAN ESPRİLİ YANIT

Survivor 2

Poyraz, Karacakaya'nın iddialı girişine espriyle karşılık vererek, "Batuhan'la 2021 yılında güzel mücadelelerimiz oldu. Çoğunda da 5-0 yenilip evine geri döndü." dedi. Karacakaya ise geçmişteki iddialarını hatırlatarak, "Keşke bu iddiasını 2021'de mental yorgunluğum var diyerek gelmeyerek kanıtlamasaydı." şeklinde yanıt verdi.

Muhabir: MEHMET FENER