14:59 GÜNCEL

Gaziantep’te havaların iyice ısınmasıyla birlikte ambalajlı su tüketimi de arttı. Peki dışarda alınan ambalajlı suyun pH değeri kaç olmalıdır? İşte yazın en çok tüketilen ambalajlı suyla ilgili tüm bilgiler…

14:33 ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin öldüğü Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili beşinci duruşma görüldü.

14:20 EĞİTİM

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, GAÜN’de yapay zekâ, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında 4 yeni programın açılacağını söyledi.

14:11 ASAYİŞ

Gaziantep'te bir fabrikada işçiler arasında silahlı kavga çıktı. Olay yerine çok sayıda ilk yardım ve polis ekipleri sevk edildi.

14:07 EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, KOSGEB’in şehir şehir girişimci seçmelerine başlayacağını açıkladı.

13:56 SPOR

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında bugün derbi heyecanı yaşanacak. Bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin VAR hakemi belli oldu.

13:49 EKONOMİ

Asgari ücrete ara zam tartışmaları sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı canlı yayında asgari ücrete ara zamma ilişkin açıklamalarda bulundu.

13:35 EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gıdadaki KDV düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

12:16 SİYASET

31 Mart yerel seçimlerinde ciddi bir oy kaybı yaşayan İYİ Parti’de 5. Olağanüstü Kurultayı bugün yapılıyor. Meral Akşener'in yeniden aday olmayacağı kurultayda 4 isim genel başkanlık için yarışıyor.

12:06 GÜNCEL

Milli Savuma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.