İşte Damla Ersubaşı'nın hayatına dair merak edilenler...

DAMLA ERSUBAŞI'NIN OYUNCULUK KARİYERİ

Damla Ersubaşı (1)

Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da doğdu. Oyunculuk serüveni, 6 yaşında olduğu dönemde Yılan Hikayesi dizisiyle başladı. Ancak gerçek çıkışını, 2003 yılında Sihirli Annem dizisiyle yakaladı. Bu dizideki performansıyla geniş kitlelerin dikkatini çeken Ersubaşı, oyunculuk kariyerine sağlam bir adım attı. Ayrıca, "Her Halimle Sev Beni" dizisinde Zeynep rolü ve 2014 yapımı Sabit Kanca 2 filminde Zeliş karakteriyle de izleyici karşısına çıktı.

ÖZEL HAYATINDA DEĞİŞİMLER

Damla Ersubaşı (2)

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Damla Ersubaşı, özel hayatındaki gelişmelerle de gündeme geliyor. 2016-2020 yılları arasında iş adamı Mustafa Can Keser ile evli olan Ersubaşı, bu evlilikten iki kız çocuğu sahibi oldu. Ancak evlilikleri, Ersubaşı'nın eşiyle yaşadığı bir olayla sarsıldı. Eşi, ikinci bebeğine hamileyken başka bir kadınla samimi şekilde görüntülendi. Bu durumu kabul eden Damla Ersubaşı, evliliğini devam ettirme kararı aldı.

DAMLA ERSUBAŞI HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Damla Ersubaşı (3)

Damla Ersubaşı'nın yaşamı ve kariyeri hakkında merak edilen birçok soru var. Ersubaşı'nın İstanbul doğumlu olduğu ve 1993 yılında dünyaya geldiği biliniyor. Ancak daha fazla detay ve bilgiyi merak edenler için hayat hikayesi ve oyunculuk kariyeri, geniş bir yelpazede araştırılabilir.

Muhabir: MEHMET FENER