Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip, Nurdağı, Oğuzeli, Yavuzeli elektrik kesintisi kaç saat sürecek? 20 Nisan 2024 Cumartesi elektrik kesintisi...

Enerji Bakımında Yeni Stratejiler Gaziantep’in Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip, Nurdağı, Oğuzeli ve Yavuzeli ilçelerinde faaliyet gösteren bir enerji dağıtım şirketi, enerji ağına yönelik stratejik bakım çalışmalarını başlattığını duyurdu. Şirketin liderleri, planlanan elektrik kesintilerinin enerji ağını güçlendirme ve ağ sorunlarını önceden çözme hedefine hizmet ettiğini belirtiyorlar. Bu kesintilerin, uzun vadede enerji güvenliğini sağlama hedefi olduğu vurgulanıyor.

KESİNTİLERE YENİ BİR BAKIŞ: BİLGİLENDİRME VE İLETİŞİM

Elektrik kesintileri hakkında bilgi almak artık daha kolay! Enerji dağıtım şirketi, kesinti bilgilerini resmi web sitesi ve yerel medya aracılığıyla duyurarak vatandaşları etkin bir şekilde bilgilendirecek.

KESİNTİ ÖNLEMLERİ VE DUYURULAR

Enerji dağıtım şirketinin yetkilileri, kesinti olacak gün ve saatlerde ayrıntılı bilgi vereceklerini belirtiyorlar. Vatandaşların kesinti süresince elektrik kullanımını düzenlemeleri, hassas cihazları korumaları ve acil durumlar için hazırlıklı olmaları isteniyor.

İLETİŞİM AĞININ GELİŞTİRİLMESİ

Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip, Nurdağı, Oğuzeli ve Yavuzeli ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, planlanan kesintiler hakkındaki bilgilere enerji dağıtım şirketinin resmi iletişim kanalları ve yerel yönetim aracılığıyla erişebilecekler. Şirket, kesinti süresini minimuma indirmek için gereken tüm önlemleri aldığını belirtiyor. Vatandaşların, firmadan gelen bilgilendirmeleri aktif olarak takip etmeleri ve gerektiğinde önlemlerini alarak bilinçli bir şekilde hareket etmeleri büyük önem taşıyor.

ARABAN

Gaziantep’in Araban ilçesinde 20 Nisan 2024 Cumartesi(yarın) günü planlı elektrik kesintisi bulunmamaktadır.

İSLAHİYE

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde 20 Nisan 2024 Cumartesi(yarın) günü planlı elektrik kesintisi bulunmamaktadır.

KARKAMIŞ

09.30 – 17:30: Gaziantep’in Karkamış ilçesinde 20 Nisan 2024 Cumartesi(yarın) günü planlı elektrik kesintisi bulunmamaktadır.

NİZİP

09.30 – 17:00: ZERGİL DERE

NURDAĞI

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 20 Nisan 2024 Cumartesi(yarın) günü planlı elektrik kesintisi bulunmamaktadır.

OĞUZELİ

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde 20 Nisan 2024 Cumartesi(yarın) günü planlı elektrik kesintisi bulunmamaktadır.

Gaziantep’ten Güzel Hareketler; Öze Dönüş! Gaziantep’ten Güzel Hareketler; Öze Dönüş!

YAVUZELİ

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde 20 Nisan 2024 Cumartesi(yarın) günü planlı elektrik kesintisi bulunmamaktadır.

Muhabir: MEHMET FENER