Gaziantep’te Yeniden Refah Partisine iki belediye kazandırılmasında büyük rol üstlenen, Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız ise Üstün başarı belgesine layık görüldü.

GAZİANTEP’TE İKİ BELEDİYE KAZANILDI

Gaziantep İl Başkanı Yıldız’ın Başarısı Karşılıksız Kalmadı!

Gaziantep’te, Yeniden Refah Partisi’ne iki belediye kazandıran kişi, Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız oldu. Yıldız, bu başarısı nedeniyle Üstün Başarı Belgesi’ne layık görüldü.

YILDIZ’DAN TEVECCÜH ÖRNEĞİ

Yıldız, bu başarıyı tüm emeği geçenlere adayarak “Seçimlerde ki gayretlerimiz ve rabbimizin yardımıyla Gaziantep olarak güzel bir sonuç aldık Genel başkanımız Üstün Başarı Belgesini takdim ettiler. En başta bu başarıda emeği olan Gaziantep’te yaşayan kardeşlerimize, hemşerilerimize, partimiz kurulduğu günden beri canla başla gayet eden Gaziantep teşkilatlarımıza, yine başarının mimari olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayımız Şükrü Yılmaz’a, seçilen belediye başkanlarımıza ve belediye başkan adaylarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize ve Meclis Üyesi Adaylarımıza, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, ismini yazamadığımız milli görüşçü kardeşlerimize ve isimsiz kahramanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim sizlerden razı olsun iyi ki varsınız.” dedi.

Muhabir: MEHMET FENER