Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde faaliyet gösteren bir enerji dağıtım şirketi, bölgedeki enerji altyapısını güçlendirmek ve dağıtım güvenliğini artırmak amacıyla kapsamlı bir bakım ve düzenleme programı başlatıyor. Ancak bu çalışmaların geçici elektrik kesintilerine neden olabileceği belirtiliyor.

Bir enerji dağıtım firması, yaklaşmakta olan bakım ve düzenlemeler öncesi, yeni bir bilgi paylaşımı ve iletişim stratejisi uygulayacağını açıkladı. Bu strateji kapsamında, kesinti programları, resmi internet sitesi ve yerel medya üzerinden ayrıntılı olarak ilan edilecek.

“1 Mayıs” Gaziantep’te Nerede Olacak? “1 Mayıs” Gaziantep’te Nerede Olacak?

BİLGİLENDİRME VE ÖNLEM ALMA

Kesinti sürecinde toplumun doğru bir şekilde bilgilendirilmesi ve gerekli önlemlerin alınması büyük bir önem taşımaktadır. Bu sebeple, toplum kesintinin gerçekleşeceği gün ve saatler hakkında ayrıntılı olarak bilgilendirilecek ve elektrik tüketimlerini planlı bir şekilde düzenlemeleri konusunda uyarılacaklar. Hassas cihazların korunması ve acil durumlar için hazırlıkların yapılması konuları da ön plana çıkarılacak.

İLETİŞİM KANALLARININ GENİŞLETİLMESİ

Kesinti sürecinde toplumun bilgilendirilmesi için iletişim kanallarının genişletilmesi de büyük bir önem taşımaktadır. Şirket, bu kapsamda Şahinbey bölgesinde yaşayan toplumun, resmi iletişim kanalları ve yerel yönetim aracılığıyla ayrıntılı bilgilere ulaşabileceklerini belirtti. Bu sayede, toplumun mağduriyetinin en aza indirilmesi ve kesinti süresinin kısaltılması hedeflenmektedir.

BİLGİLENDİRME VE ENERJİ GÜVENLİĞİ

Enerji dağıtım şirketinin bu yeni stratejisi, özellikle Şahinbey bölgesindeki enerji kullanıcılarını bilgilendirerek, planlı kesintilerle daha etkili bir şekilde başa çıkmalarına yardımcı olmayı hedeflemektedir. Şirket, güçlü ve güvenilir bir enerji altyapısı oluşturmak için yapılan bu bakım çalışmalarının, toplumun kesinti sürecini minimum etkide geçirmelerini sağlayacağını belirtti.

Yeni bilgi paylaşımı ve iletişim stratejisinin, hem enerji dağıtım şirketi hem de Şahinbey bölgesindeki toplum için olumlu sonuçlar doğurması beklenmektedir. Bu sayede, planlı kesintilerin yönetimi ve enerji güvenliğinin sağlanması konusunda daha etkili adımlar atılması hedeflenmektedir.

İşte Şahinbey’de 17 Nisan 2024 Çarşamba (yarın) yaşanacak planlı elektrik kesintileri:

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde 17 Nisan 2024 Çarşamba (yarın) günü planlı elektrik kesintisi bulunmamaktadır.

Muhabir: MEHMET FENER