Polenlerin olmadığı bir gün dileyerek başlamak istedik. Ağır alerjik bir haftayı arkamızda bıraktık. Yıldızların yörüngelerini belirledik. Kaderi kendi elimize alma günü bugün. İşte 29 Mart 2024 Cuma günü için burçlara özgü günlük yorumlar:

KOÇ

Koç Burcu: Finansal anlamda ani kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendinizi güvensiz hissettiğiniz kişi ve olaylardan geri çekebilirsiniz. Bir süredir kendinize sakladığınız duyguları açık etmek isteyebilirsiniz. Özellikle gerilim hissettiğiniz konularda kendinizi tutmak zor olabilir.

2024 koç burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

BOĞA

Boğa Burcu: Partnerinizle veya ortaklarınızda gerilimli duygular içinde kalabilirsiniz. Güveninizi sarsacak yaklaşımlar bulunduğunuz ortamı terk etmenize ve ani tepkiler vermenize neden olabilir. Ortaklı yürütülen işler, fikirler konusunda ayrılıklar olabilir.

2024 boğa burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

İKİZLER

İkizler Burcu: Çalışma hayatınızla ilgili, beraber çalıştığınız insanlar ile bir araya gelebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Aynı fikir veya doğrultuda olmadığınız konular üzerine duygusal kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

2024 ikizler burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

YENGEÇ

Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda değişen duygular ile mücadele etmeniz gerekebilir. Çocuklar veya aşk yaşadığınız insan ile ilgili güveninizi sarsacak durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Ancak sevgi dolu yanınız ve merhametli yönünüz olayları iyileştirmenize yardım edecek.

2024 yengeç burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

ASLAN

Aslan Burcu: Ev yaşamınız ve aile yaşamınız arasında seçim yapmanız gereken konular meydana gelebilir. Değişen koşullar sağlam zemin arayışınızı tetikleyebilir, ailenizden güvenebileceğiniz insanlar ile bir arada olmak isteyebilirsiniz. Kariyeriniz ve geleceğiniz ile ilgili duyduğunuz korkuları yenebilmek adına yeni motivasyonlar geliştirebilirsiniz.

2024 aslan burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

BAŞAK

Başak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlar ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Karşılaştığınız konularda kendi fikirlerinizi anlatabilmek adına gerilimler yaşanabilir.

Günlük Burç Yorumları 28 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları 28 Nisan 2024

2024 başak burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

TERAZİ

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim): Bugün, kendinize gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmalı ve ona göre hareket etmelisiniz. Önceliklerinizi doğru bir şekilde belirlemek önemli. İş ve ilişkilerde dengeyi korumaya çalışın. Aşkta ise anlayışlı olun.

2024 terazi burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

AKREP

Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım): Bugün, dengeleri zorlayabilecek her ne varsa kendinizi ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışın. Genel olarak istikrarlı ve kontrollü hareket etmek gerekebilir. İş hayatında hedeflerinize odaklanın. Aşkta ise güven duygusunu ön planda tutun.

2024 akrep burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

YAY

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık): Bugün, karmaşık etkiler almaya yatkınsınız. Sınırları lehinize çevirmek için kendinizi toparlamaya çalışın.

2024 yay burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

OĞLAK

Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bulunduğunuz ortamlarda taviz vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişilerle ikilem yaşamanıza neden olabilir. Yaratıcılığınıza güvenin ve gelecekteki trendleri sezgisel olarak bilin.

2024 oğlak burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

KOVA

Kova Burcu: Yaşamsal konularda yaşadığınız sorunlara ve sıkıntılara destek bulmakta zorlanmayacaksınız. Çevrenizdeki insanlarla daha uyumlu iletişim kurma şansınız var ve bundan yarar sağlayabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

2024 kova burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

BALIK

Bugün, iletişimle ilgili konularda çevrenizle daha fazla etkileşim halinde olabilirsiniz. Aslında iki gündür devam eden suskunluğunuzu da bu süreçte bozma ihtimaliniz var. Yaşamsal konularda huzurunuzu bozabilecek her ne varsa ondan biraz olsun uzaklaşmak zorundasınız. Kendinizi toparlamak için harekete geçmeniz gereken bir gün.

2024 balık burcunu nelerin beklediğini öğrenmek için tıklayınız.

Muhabir: MEHMET FENER