Adliyeye gitmek için haftanın beş günü bu güzergahı kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, adeta lağım kokan alt geçidin temiz ve güvenli hale getirilmesini talep ediyor.

ADLİYE ALT GEÇİDİ KOKUDAN GEÇİLEMİYOR

Gaziantep'te Sani Konukoğlu Bulvarı üzerinde yer alan Gaziantep Adliyesine 'güvenli' bir şekilde geçmeyi sağlayan alt geçitten kokudan geçilemiyor.

Adliye mevkiinde büyük bir ihtiyaca cevap vermek amacı ile yapılan alt geçitten kokudan geçilemiyor. Yıllardır pislikten, idrar kokusundan ve korkudan geçilemeyen alt geçide uzun süredir yapılan tüm şikayetlere rağmen el atılmaması tepki çekiyor.

Alt geçidi kullanan vatandaşlar alt geçit için yetkililerin duruma el atmamasından şikayetçi.

RESMEN LAĞIM KOKUYOR!

Sosyal medya hesabından da tepki gösteren vatandaşlar, 'Burası Gaziantep adliyesine giden tek alt geçit. Resmen lağım kokuyor. Bildiğiniz hastalık saçıyor' ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR ALT GEÇİDİN TEMİZ VE GÜVENLİ HALE GETİRİLMESİNİ İSTİYOR

Adliyeye gitmek için haftanın beş günü bu güzergahı kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, Alt geçitten geçerken kokudan geçemediklerini belirterek, adeta lağım kokan alt geçidin temiz ve güvenli hale getirilmesini talep ediyor.

AVUKATLAR DA ALT GEÇİT İÇİN İSYAN ETMİŞTİ

Daha önce; pis, bakımsız ve bir o kadar da idrar kokusu içeren alt geçide avukatlar da tepki göstermişti. Gaziantep Adliyesine ulaşımı sağlayan alt geçidin madde bağımlılarının yuvası haline gelmesi avukatların tepkisine neden olmuş, avukatlar alt geçitte düzenledikleri basın açıklamasıyla alt geçittin durumuna tepki göstererek, yetkili kurumlara gerekli adımları atması için çağrı yapmıştı.

BAHRİ UÇAR