Rüzgar nedeniyle çatılardan düşen kiremit gibi bazı malzemeler araçlarda hasara yol açtı.

Beştepe Mahallesi'nde demir ve ahşap malzemeden yapılmış kameriye, rüzgarın etkisiyle savrularak park halindeki araçlara çarptı. O anlar bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

40

VATANDAŞLAR TEDİRGİN!

Gaziantep'te şiddetli rüzgarın etkili olması ile birlikte, birçok farklı yerde apartmanların çalıları uçarak balkonlar çöktü. Vatandaş ise sosyal medya hesapları üzerinden seslerini duyurarak, bu durumdan duydukları tedirginliği dile getirdi.

42

VALİ GÜL, GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Yaşanan şiddetli rüzgardan etkilenen ve tedirgin olan vatandaşlara Gaziantep Valisi Davut Gül'den geçmiş olsun mesajı geldi. Son derece etkili ve hasara neden olacak şekilde esen rüzgarın ardından insanların duydukları tedirginlik ile birlikte Vali Gül, "Şiddetli fırtına dolayısıyla zarar gören hemşehrilerimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Arkadaşlarımız zararları tespit etmeye başlamışlardır" dedi.

39

BİR KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Gaziantep'te şiddetini artıran rüzgar ile birlikte, genç bir kadının pencereden sert zemine düşerek yaralandığı ortaya çıktı. Genç kadın hemen hastaneye kaldırıldı. Tedavisi devam ediyor.

41