Gaziantep Halfetililer Derneği Onursal Başkanı Mehmet Erdoğan , Gaziantep Halfetililer Derneği Başkanı Nihat Arslan ve Yönetim kurulu üyeleri Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Müslüm Yıldırım`a ziyarette bulundu. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri ilçe milli eğitim müdürlüğünün tespit ettiği ekonomik durumu iyi olmayan bin öğrenciye Mont hediye etti. Eğitime desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Başkan Arslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARA VEFA BORCUMUZ VAR

Ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere bin mont desteği verdiklerini vurgulayan Başkan Arslan, 'Eğitim oldukça önemli bir alan ve çocuklarımızın eğitimi oldukça önemli. Halfetililer Derneği olarak geleceğimiz teminatı olan gençlerimizin ihtiyaçlarını önemsiyoruz. Bu anlamda ekonomik durumları iyi olmayan öğrencilerimiz için güzel bir adım atmış olduk. Bu çocuklar bizim geleceğimiz ve onların eğitimi için elimizden geleni yapacağız.' dedi.

Halfeti'ye vefa borçlarının olduğunu belirten Halfetliler Derneği Başkanı Nihat Arslan, Halfeti ilçesinin kalkınması için her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Arslan, 'Doğduğumuz ilçeye vefa borcumuz var. İlçemizin kalkınması için çalışacağız. Gerek eğitime gerekse diğer alanlarda hemşehrilerimizin yanında olacağız. Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirlediği ihtiyaç sahibi bin öğrencimize mont desteği vermek için buradayız. İlçemizin hem eğitim hemde yatırım alınında kalkınması için desteklerimize ve yatırımlarımıza devam edeceğiz' dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Halfetliler Derneği Onursal Başkanı Mehmet Erdoğan ise ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin ihtiyaç duyduğu alanlarda imkan oldukça destek olmaya çalıştıklarını söyleyerek, her zaman hemşehrilerinin yanında olduklarını belirtti.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ

Halfeti İlçe Milli Eğitim Müdürü Müslüm Yıldırım ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eğitime desteklerinden dolayı Başkan Arslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.