Ziyarette İYİ Parti'nin Gaziantep'teki çalışmaları hakkında bilgi veren Hocaoğlu, 'Gaziantep ile Urfa kardeş il. Bizden talebiniz her ne olursa olsun sizlerin yanındayız. Gaziantep için iyi olan her şeyin yanındayız. Gaziantep için iyi olan her şeye destek veriyoruz, sizden de bu konuda destek istiyoruz' dedi. Federasyonun çalışmaları hakkında bilgi veren ŞAN-FED Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Arslan ise, ŞANFED olarak Gaziantep'in geleceği için yapılacak tüm güzel projeleri destekleyeceklerini belirtti. Ziyaretinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür eden Arslan, 'Bu memleket adına hangi parti iyi iş yaparsa birlikte hareket edeceğiz. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın' dedi.


HOCAOĞLU, ŞAN-FED YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİ


İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu beraberindeki heyetle, Birecikliler, Suruçlular, Halfetililer, Bozovalılar, Birecik Kendirciler ve Gaziantep Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bir araya gelerek oluşan Şanlıurfalılar Federasyonu'nu (ŞAN-FED) yönetimini ziyaret etti. Federasyon merkezinde gerçekleştirilen ziyarete; İyi parti heyeti ile ŞAN-FED yönetimini katıldı.

GAZİANTEP İÇİN İYİ OLAN HER ŞEYİN YANINDAYIZ


Ziyarette İYİ Parti'nin Gaziantep'teki çalışmaları hakkında bilgi veren Hocaoğlu, 'Gaziantep ile Urfa iç içe geçmiş durumda. Ekonomisi, kültürü, sosyal iliksileri aynı. Gaziantep ile Urfa kardeş il. Bizden talebiniz her ne olursa olsun sizlerin yanındayız. Gaziantep için iyi olan her şeyin yanındayız. Gaziantep için iyi olan her şeye destek veriyoruz, sizden de bu konuda destek istiyoruz' dedi.

GAZİANTEP'İN İÇİN TÜM GÜZEL İŞLERİN YANINDA OLACAĞIZ


Ziyarette konuşan Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Arslan ise, federasyonun çalışmalarından bahsederek, Gaziantep'te yaşayan Şanlıurfalılar hakkında bilgi verdi. ŞANFED olarak Gaziantep'in geleceğine dair yapılan her türlü başarılı çalışmalara destek olduklarını belirten Arslan, kentin geleceği için yapılacak tüm güzel projeleri destekleyeceklerini belirtti.

TÜM SİYASİ PARTİLERLE AYNI MESAFEDEYİZ


Gaziantep'te yaklaşık 400 bin Şanlıurfalının bulunduğunu dile getiren Arslan, Gaziantep'te yaşayan Şanlıurfalılar olarak kentin geleceği için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf ettiklerini belirtti. Arslan 'Federasyon olarak Gaziantep'in geleceğine destek veren tüm kurum ve kuruluşlara, siyasi partilere ve sivil toplum kuruluşları aynı mesafedeyiz. Bizler Gaziantep için yapılan her güzel işin arkasında olduk, olmaya da devam edeceğiz' dedi.

GAYEMİZ YAŞADIĞIMIZ KENTE KATKI SUNMAK


Federasyonun kuruluş gayesinin kente katkı sunmak olduğunu vurgulayan Arslan, 'Gaziantep'te yaşayan Şanlıurfalılar olarak birlikte Gaziantep'iz, birlikte güçlüyüz. Gaziantep'te bulunan Şanlıurfalılar olarak Gaziantep'in birliği ve beraberliği için her alanda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.

AMACIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK


Ziyaretinden dolayı İYİ Parti heyetine teşekkür eden Arslan, 'Federasyonumuzun kuruluş amacı kentte birlik ve beraberliği sağlamak. Bu memleket adına hangi parti iyi iş yaparsa birlikte hareket edeceğiz. Yanlış adama mahal vermeyeceğiz. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın' diye konuştu. BAHRİ UÇAR