Liza Mobilya Gaziantep Gatem bölgesindeki üretim merkezinde kaliteli ve şık mobilyalar üreterek hem müşterilerin güvenini kazanmakta hem de kaliteyi uygun fiyatla vatandaşlara sunmakta. Tasarım ve işçilik alanında mobilya sektöründe fark yaratan Liza Mobilya, yeni modellerle ilgili AR-GE çalışmalarını sürdürüyor. 23 yıllık tecrübe ile sürekli yenilenen ürünleri kalite ve güvenilir bir yapı ile müşterilerin beğenisine sunmaktan gurur duyduklarını belirten Liza Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Atmaca, 'Müşterilerimizin hayalindeki konsept mobilyalar üreterek, müşterilerimizin hayallerini gerçeğe dönüşüyoruz' dedi.
LİZA MOBİLYA, FARK YARATAN TASARIMLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Mobilya sektörünün ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz edebilen Liza Mobilya sektörde var olan tüm yenilikleri takip ederek ihtiyaçlara en hızlı şekilde yanıt vermekte. Aynı zamanda müşteri taleplerini titizlikle değerlendirerek müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutabilmeyi hedefleyen Liza Mobilyada üretim tesislerinde kaliteli ürünler üretmekte.
LİZA MOBİLYA, MÜŞTERİLERİN HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR
Mobilya üretiminde yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe ile kaliteyi kendisine misyon edinen Liza Mobilya, müşterilerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Günümüzün modasına uygun kaliteli ve şık mobilyalar üreten Liza Mobilya, fark yaratan tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Tasarım ve işçilik alanında mobilya sektöründe fark yaratan Liza Mobilya, yeni modellerle ilgili AR-GE çalışmalarını sürdürüyor. Genç ve yenilikçi tarzıyla dikkat çeken Liza Mobilya 2022 yılında tasarımlarına yenilerini eklemeye hazırlanıyor. Gaziantep üretim yapan Liza Mobilya, kaliteli ve şık mobilyalar üreterek hem müşterilerin güvenini kazanmakta hem de daha tercih edilir bir konuma gelmekte. Üretimini kaliteden ödün vermeden sürdüren Liza Mobilya, birçok ürün çeşidi ile 2 bin metrekare alanda hizmet veriyor. Üretimini kaliteden ödün vermeden sürdüren Liza Mobilya, fark yaratan modellerinin yanı sıra uygun fiyatlı mobilyaları müşterilerinin beğenisine sunuyor.
MÜŞTERİLERİMİZİN TÜM HAYALLERİNİZİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ
Liza Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Atmaca, 'Liza Mobilya olarak değerli müşterilerimize kaliteli ve güvenilir ürünler sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Firmamız Mobilya Üretimi konusunda yılların vermiş olduğu deneyim ve tecrübe ile kaliteyi kendisine misyon edinmiştir. Müşterilerimizin hayalindeki konsept mobilyaları kaliteden ödün vermeden uygun fiyatla vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz' dedi.
23 yıllık tecrübe ile sürekli yenilenen ürünleri kalite ve güvenilir bir yapı üretim yaptıklarını belirten Atmaca, 'Liza Mobilya olarak profesyonel uzman kadromuzla kaliteden ödün vermeyen bir hizmet anlayışı sağlıyoruz. Yeteneklerimiz ve enerjimizle faaliyette bulunduğumuz coğrafyamızda insan hayatına değer katacak ve yenilikçi mobilya ürünleri üretmeyi hedefliyoruz' dedi.
AE-GE çalışmalarını önemsediklerini vurgulayan Atmaca, 'Yeni modellerimizle ilgili AR-GE çalışmaları sürüyor. Sürekli yenilenme ve gelişim olmazsa olmazlarımız arasındadır. Günümüzün modasına uygun kullanışlı ürünler yapmayı hedefliyoruz' ifadelerini kullandı.