Buna göre yerinde aşı uygulamasıyla organize sanayi bölgelerinde mobil ekipler tarafından vatandaşlar aşılanacak. OSB çalışanlarının talepleri doğrultusunda yerinde aşılanması son derece önemli bir karar olduğunu belirten Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, bu kararın OSB'lerde üretim motivasyonunu daha da artıracağını kaydetti. OSB çalışanlarını aşılarını yaptırmaya davet eden Şimşek, 'OSB çalışanlarımıza yönelik alınan bu önemli karadan dolayı basta Sağlık Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.

BAKAN KOCA DUYURDU: YERİNDE AŞI UYGULAMASI BAŞLIYOR

Türkiye'de aşılama çalışmaları hız kazanırken, aşılamada yeni bir modelin hayata geçirileceği duyuruldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerimizle yerinde aşı uygulamasına başlıyoruz. Çarklar dönmeye devam edecek. Bu güce güvenin." ifadelerini kullandı.

BU KARAR OSB'LERDE ÜRETİM MOTİVASYONUNU DAHA DA ARTIRACAK

OSB çalışanlarının talepleri doğrultusunda yerinde aşılanması son derece önemli bir karar olduğunu belirten Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, bu kararın OSB'lerde üretim motivasyonunu daha da artıracağını kaydetti. Şimşek, OSB çalışanlarını aşılarını yaptırmaya davet etti.

OSB çalışanlarını aşılarını yaptırmaya davet eden Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek de, "Üretime doğrudan eli değen OSB çalışanlarımızın taleplerimiz doğrultusunda yerinde aşılanması son derece önemli bir karar. Bu karar OSB'lerimizin üretim motivasyonunu daha da artıracaktır. OSB çalışanlarımıza yönelik alınan bu önemli karadan dolayı basta Sağlık Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.