Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından bugün tekrar sandık başına geçen vatandaşlarına rasında milletvekilleri de var. Gün içerisinde birçok sandık görevlisini ziyaret ederek, sohbetler eden Milletvekili Özkeçeci daha sonra ise eşi ile birlikte oyuu kullandı.

'SANDIK GÖREVLİLERİMİZE ZİYARETTE BULUNDUK'

Sandık ziyaretleri sırasında açıklama yapan Milletvekili Özkeçeci, 'Ülkemizin geleceği ve seçmen oylarının güvenliği için yoğun mesai harcayan sandık görevlilerimize ziyarette bulunduk. İşlerini özveriyle yapacaklarına ve sandıklara sahip çıkacaklarına inancım tam. Demokrasiyi ve milli iradeyi muhafaza edecek tüm arkadaşlarıma bir kez daha kolaylıklar diliyorum.' Dedi.

FxNdEs9XgAIRfVQ

'ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKMANIZI İSTİRHAM EDİYORUM'

Ziyaretlerinin ardından eşi ile birlikte, sandık başına geçen Millervekili Özkeçeci oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, 'Kıymetli eşim Tülay Hanım ile birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirerek; ülkemizin refahı; milletimizin selameti için oyumuzu kullandık. Vatana ve millete hayırlı olmasını diliyoruz. Kıymetli hemşehrilerim; sizlerin de yüzyılın seçimlerinde sandığa giderek, ülkemizin geleceğine sahip çıkmanızı istirham ediyorum.' İfadelerini kullandı.

FxN8r9-WYAUQRmk

MEHMET FENER