Seçimin ilk sürecinden bu yana kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla tek tek ilgilenen Özkeçeci, ikinci tur sürecinin başlaması ile birlikte, ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Gaziantep'te sıkılmadık el bırakmayan Özkeçeci, ilk süreçte ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelmiş, sorun ve önerileri not almıştı.

FxCwAY9WcAAGyGF

Seçimin ikinci tura kalmasının ardından ise seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Özkeçeci, esnafları ziyaret ediyor. Ziyaretlerinde esnafın sorunlarını dinleyen Özkeçeci, ekonominin can damarı olan küçük esnafın sorunlarını ve önerilerini meclise taşıyacak.

FxCwAY9WwAEn7z9

DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE'NİN İNŞASI İÇİN KARARLIYIZ

Özkeçeci ziyaretlerinde esnafa 2023 ve sonrasındaki hedeflerini anlattıklarını belirterek, 'Ekonomimizin can damarı, saygıdeğer esnaflarımız ile bir aradayız. Asrın seçimine günler kala 2023 hedeflerimizi anlatarak, ülkemiz için 28 Mayıs Seçimlerinin önemini vurguladık. Heyecanlıyız, umutluyuz ve daha güçlü bir Türkiye'nin inşası için kararlıyız. Kıymetli esnaflarımıza, içten gülümsemeleri, gönülden sohbetleri ve sıcak çay ikramları için minnettarız. Var olsunlar.' dedi.

FxCwBR_XgAAVQxo

MEHMET FENER