SANKO PARK AVM'DE SERGİLENEN TOGG'A YOĞUN İLGİ

Türkiye'nin yerli arabası Togg, tanıtım çalışmaları çerçevesinde bu kez Gaziantep'te Sanko Park AVM önünde boy gösterdi. Togg, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sanko Park AVM önünde sergilenen yerli otomobili inceleyen vatandaşlar, Togg'a hayran kaldı. Merkezde görücüye çıkan arabayı halk yakından incelerken, bazıları araca binip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gaziantep'te Sanko Park AVM önünde sergilenen TOGG'un SUV modeli, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Aracı yakından inceleyenler hayranlıklarını dile getirirken, bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla görüntülü görüşme yaparak TOGG'u görmenin heyecanını yakınlarıyla da paylaştı.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan TOGG'un SUV modeli, Gaziantep'te Sanko Park AVM önünde sergilenmeye başlandı. Sanko Park AVM'ye gelen vatandaşlar, TOGG'u yakından inceleme fırsatı buldu.

YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİL TOGG'A GAZİANTEP'TE BÜYÜK İLGİ

Dört farklı renk seçeneği ile satışa sunulacağı duyurulan TOGG'un, 'Kırmızı' rengi Gaziantep'e getirildi. Vatandaşlar aracın bu rengini ve dış görüntüsünü çok beğendiklerini söyleyerek bol bol fotoğraf ve video çekti. Özellikle gençlerin, TOGG'u büyük bir hayranlıkla incelediği ve aracın önünde özçekim yaptığı görüldü.

BAHRİ UÇAR