Federasyon merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Federasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Arslan, ziyaretten dolayı Beyazgül'e teşekkür etti. Ziyarette konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, 'Allah doğup büyüdüğümüz topraklara dönmeyi nasip etsin ama doğmadığımız ancak doyduğumuz bu topraklara da minnettarlığımız var. Buradaki insanlara müteşekkiriz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye olarak tüm gücümüzle federasyonlarımızın, derneklerimizin yanında olacağız' dedi.

ŞANFED (1)

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BEYAZGÜL ŞAN-FED'İ ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecikliler, Suruçlular, Halfetililer, Bozovalılar, Birecik Kendirciler ve Gaziantep Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bir araya gelerek oluşan Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞAN-FED) yönetimini ziyaret etti. Federasyon merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Federasyon çalışmaları hakkında bilgi veren Şanlıurfalılar Federasyonu (ŞANFED) Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Arslan, ziyaretten dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür etti.

ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK ŞANFED'İN YANINDA OLACAĞIZ

Ziyarette konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise, 'Herkes şehrinde yaşasaydı en kalabalık şehir Urfa olurdu. Sanayi ve istihdam için nüfusumuzun önemli bir kısmı şehrin dışına çıktı. Allah burada işini gücünüzü rast getirsin. Gurbette her konuşmanın bir hüzün yanı vardır. Allah doğup büyüdüğümüz topraklara dönmeyi nasip etsin ama doğmadığımız ancak doyduğumuz bu topraklara da minnettarlığımız var. Allah buradaki insanlardan razı olsun. Buradaki insanlara müteşekkiriz. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye olarak tüm gücümüzle federasyonlarımızın, derneklerimizin yanında olacağız.' diye konuştu. BAHRİ UÇAR