Programın son bölümünde merakla beklenen 300 bin TL değerindeki soru şu şekildeydi: İspanyolca konuşan kişi sayısı bakımından hangi ülke daha fazladır? İşte, cevabı!

"Hangi ülkede İspanyolca konuşan kişi sayısı daha fazladır?" sorusu, Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının 300 bin TL değerindeki sorusu olarak karşımıza çıktı. Sorunun seçenekleri arasında Meksika, ABD, Arjantin ve İspanya bulunmaktaydı. İşte, bu önemli sorunun cevabı!

Yaklaşık olarak 60 milyon kişi, Amerika Birleşik Devletleri'nde İspanyolca konuşmaktadır. Bu nedenle, ABD, Meksika'nın ardından dünyanın en büyük İspanyolca konuşan nüfusuna sahip ülkesidir. Bu istatistikler, İspanyolca'nın Amerika Birleşik Devletleri'nde ne kadar yaygın olduğunu göstermektedir.

Kim Milyoner Olmak İster? programının son bölümü, izleyicilere bu ilginç ve düşündürücü soruyla eşlik etti. Yarışma, her bölümünde olduğu gibi izleyicilerin zihinlerinde yeni düşünceler ve bilgiler uyandırmaya devam ediyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun başarılı sunumuyla da dikkat çeken program, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

YAKLAŞIK 60 MİLYON KİŞİ İLE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

DOĞRU CEVAP: MEKSİKA

Muhabir: MEHMET FENER