Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

İran’ın İsrail’e yaptığı misillemenin piyasalara etkisini değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu çatışma küresel piyasaları bambaşka bir yere götürür. Alımlar yapılmaya başlandı." ifadelerini kullandı.

TKYB Aktifleri 141,6 Milyar Liraya Ulaştı! Türkiye Kalkınma Fonu Detayı TKYB Aktifleri 141,6 Milyar Liraya Ulaştı! Türkiye Kalkınma Fonu Detayı

İSLAM MEMİŞ: DOLAR ÇOK UCUZ KALDI

Memiş, doların şu an için çok ucuz olduğunu belirtirken "Tatilde olduğumuzdan şanslı bir süreç geçirdik. Şansımız ne kadar daha devam edecek onu kimse bilmiyor. Misilleme sırası İsrail’de. İsrail misilleme yaparsa çarşı pazar yine karışır.” Dedi.

“Ben ne mi yapıyorum?” ifadeleri ile parasını nereye yatırdığını açıklayan İslam Memiş “Dolar ucuz kaldı. Dolar alıyorum. Çünkü altını daha ucuza almak ve parite yapmak için lazım olacak.” ifadelerini kullandı.

İSLAM MEMİŞ ALTIN İÇİN TARİH VERDİ

Memiş, altın fiyatlarında da düşüş yaşanacağını belirterek tarihi verdi. Memiş "Ons taraftaki düşüşler gerçekleştiğinde dolar ile altın alınacak. Düşüş için Nisan olmadı Mayıs olur. Sonuçta hazırlığımı yapıyorum. Dolarda 31,25 TL ve 34,50 TL bant aralığını takip edeceğim. Her düşüş fırsat olacak." dedi.

Editör: Bahri Uçar