Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesi Seyrantepe mahallesinde bulunan Mahmudiye Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi, yaptığı etkinlikler, kurduğu kütüphane ve sosyal mekanları ile öğrencilerine sunduğu kaliteli eğitimin yanında yaptığı aktiviteler ve etkinliklerle de dikkat çekiyor.

5 BİN KİTAPTAN OLUŞAN KÜTÜPHANE HİZMETE GİRDİ

Öğrencilerine yetenekleri doğrultusunda gidecekleri bölümlerle ilgili çağa uygun yönlendirmeler yapan ve başarılı oldukları alanlarda kendilerini geliştirmelerini amaçlayan okul idare ve personeli, 5 bin yeni kitaptan oluşan muazzam bir kütüphane kurarak öğrencilerin hizmetine sundu.

Mahmudiye İmam Hatip Lisesi Başarı Çizgisini Sürdürüyor (3)

Gaziantep Üniversitesi'nde açılacak 4 yeni bölüm belli oldu Gaziantep Üniversitesi'nde açılacak 4 yeni bölüm belli oldu

MAHMUDİYE İMAM HATİP LİSESİ KENDİNDEN EMİN BİR ŞEKİLDE YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Kütüphanenin yanı sıra, kitap okuma bilincini içselleştirmek için yüksek katılımlarla tramvay, han, park, tarihi mekan, üniversite bahçesi vb. birçok yerde hafta sonları kitap okuma etkinlikleri düzenleniyor ve bütün öğrencilerini dış mekanlarda gezi, gözlem ve deneyimlere dahil ederek, öğrencilerinin okula aidiyet duygusunu geliştirmek için, şehrin en gözde mekanlarında kahvaltılar, piknikler, iftarlar tertip ediyor.

Mahmudiye İmam Hatip Lisesi Başarı Çizgisini Sürdürüyor (2)

Öğrencilerinin akademik bilincinin oluşması için gayret gösteren okul personeli, bütün öğrencilerini üniversite kampüslerine gezi, gözlem ve konferanslara götürüyor. Başlangıç aşamasında da olsa robotik kodlama çalışmalarına katkı sunuyor. Ayrıca, ‘Vakti Kuşanma’ etkinlikleri kapsamında şehrin farklı camilerinde Cuma namazlarına iştirak ediliyor.

Mahmudiye İmam Hatip Lisesi Başarı Çizgisini Sürdürüyor (1)

Okul Müdürü Mehmet Diyadin Dağhan, okulda sadece eğitim değil, öğrencilerin her alanda kendilerini geliştirmeleri ve genel kültürlerinin artması ve değerlerimizi bilmeleri için farklı etkinlikler ve saha gezileri düzenlediklerini ve bunlara devam edeceklerini kaydetti.

Editör: Bahri Uçar