Japon Hamza, sosyal medya dünyasının yakından tanıdığı bir isimdir. İnstagram ve YouTube üzerinden yayınladığı içerikleri ile ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Peki, Hamza Aydın olarak da bilinen Japon Hamza’nın hayatı ve biyografisi hakkında daha fazla bilgi verelim:

Gerçek İsmi ve Nereli?

Japon Hamza’nın gerçek adı Hamza Aydın’dır. Baba tarafından aslen Niğde’lidir ve anne tarafından ise aslen Konya’lıdır. 1997 yılında Japonya’nın Tokyo şehrinde doğmuş ve Yokohama’da yetişmiştir.

Yaşı ve Boyu:

Japon Hamza şu an 25 yaşında ve 1.97 boyundadır. Doğum tarihi 3 Kasım 1997’dir ve burcu Akrep’tir.

Eğitim ve Gezdiği Ülkeler:

Özyeğin Üniversitesi İşletme Bölümü’nde eğitim görmüş ve ayrıca Polonya ve Japonya’ya değişim öğrencisi olarak gidip eğitim almıştır.

Japon Hamza, YouTube video kanalında gezdiği ve gördüğü yerleri videoya alan başarılı bir isimdir. Bugüne kadar birçok ülkeyi gezme fırsatı elde etmiştir. Bu ülkeler arasında Malta, Ukrayna, Fas, Tanzanya, Kenya, Uganda, Polonya, Mısır, Hırvatistan, Güney Kore, Hindistan, Hollanda, Yunanistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye ve Japonya bulunmaktadır. Genellikle gelişmemiş ülkelerin favorisi olduğunu ve Hindistan’ı çok sevdiğini dile getirmiştir. İlerleyen süreçte ise Moğolistan, Buzullar ve Finlandiya gibi yerleri de gezip görmeyi planlamaktadır.

Dil Bilgisi ve Yetenekleri:

Japon Hamza, Türkçe’nin yanı sıra Japonca ve İngilizce bilmektedir.

En sevdiği yemekler arasında onigiri, ton balıklı onigiri ve somonlu onigiri bulunmaktadır.

Sevdiği sporlar arasında yüzme, tenis, basketbol ve karate yer almaktadır.

Ayrıca piyano, gitar ve bateri çalma becerisine sahiptir.

Sosyal Medya Hesapları:

Resmi Instagram hesabı: @japonhamzaa

Resmi Twitter hesabı: @japonhamzaa

YouTube video kanalı: @JaponHamza

Kaynak: HABER MERKEZİ