102. bölümün tanıtımında, Acil Durum Konseyi'nin gergin atmosferi izleyicileri şaşırttı. Özellikle, Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerilim dikkat çekiciydi.

Yasin'in elenmesiyle başlayan bölüm, fragmanda yer alan Acil Durum Konseyi ile yeni bir boyut kazandı. Konseyde yaşananlar, izleyiciler arasında büyük tartışma yarattı. Özellikle, uzun süredir yakın olan Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerginlik merak konusu oldu.

İKİLİ ARASINDAKİ GERİLİM

Aileleri tarafından uzak durmaları konusunda uyarılan Yunus Emre ve Aleyna, konseyde yaşananlarla bir kez daha gündeme geldi. Aleyna'nın, "Emre'nin siniri çok farklı bir noktada yani bilmiyorum kendi ailesine, işte kız kardeşine eşine nasıl davranıyor ama..." şeklindeki ifadeleri, dikkatleri üzerine çekti.

İSPİYON SEZONU PATLADI

Fragmanda, Nagihan'ın sözleriyle gündeme bomba gibi düşen bir başka olay yaşandı. Yunus Emre'nin "İspiyon sezonu başlamıştır" demesinin ardından Nagihan'ın açıklamaları şaşkınlık yarattı. Nagihan, "Şimdi hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım çünkü bir tarafta Yunus Emre var bir tarafta da Aleyna var. Ben Yunus Emre'yi koruyayım derken bu kızla düşman olmak zorunda kaldım itişmelerin kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı" şeklinde konuşunca, herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Muhabir: MEHMET FENER