Gaziantep te sağlıkta taşlar yerine oturdu.

Hani derler ya at sahibine göre kişner.

 

Gaziantep Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekterliği görevine atanır atanmaz Gaziantep sağlığında yaşanan sıkıntıları çözmek için kolları sıvayan uzman Dr. Ömer Aykut, bazı hastanelere atamalar yaptı.

 Ömer Aykut her zaman olduğu gibi başhekimlik döneminde de genel sekreterlik döneminde de en kısa zamanda Gaziantep’te  sağlıkta devrim yapacağına inanıyorum.

 Tıbbi Hizmetler Başkanlığı'na 25 Aralık Devlet Hastanesi Genel cerrahi Uzmanı Dr. Emin Yılmaz getirildi.

Emin Yılmaz’ı bilenler bilir işini iyi yapan hasta ile hekim arasında hiçbir zaman parayı koymayan halk arasında sevilen bir hekimdir. Ben inanıyorum ki kamu hastanede büyük hizmetlere imza atacak bir uzman hekimdir. Hekimlik alanında hassas olduğu gibi aynı zamanda yöneticilik alanında da hassastır.

Dr. Ersin Arslan eğitim ve araştırma hastanesine Prof.dr. mesut Özkaya hocanın yönetici olarak gelmesi hem hastane idarecileri için hem de halk için büyük bir şanstır. Mesut hoca Gaziantep üniversitesi ’ne yıllarca hizmet veren sevilen sayılan iyi bir hekim hiçbir zaman ücretli bir hastaya bakmamıştır ve hastalarına çok önem veren iyi bir hekimdir.  Aynı zamanda iyi bir yöneticidir.

 Abdullah Uzunaslan'ın Genel Sekreterliğe İdari Başkan olması Uzunaslan yine o kuruma getirilmesi isabetli bir karar bu insanlar işin ehli yıllardır bu kurumlarda yöneticilik yapmışlar.

 

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü’ne Selahattin Gür’ü atadı.

 

Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü İbrahim Özaslan getirildi.

 

İbrahim Gözüyukarı'ın ise mali ve idari işler müdürü olarak 25 Aralık Devlet Hastanesine atanması hastaneler çalışanları tarafından sevinç kaynağı olmuştur.

Evet dedik ya uzman Dr. Ömer Aykut işe hem hızlı başladı hem de sağlıkta taşları yerine oturttu.

Ben inanıyorum ki kısa bir zaman içinde Gaziantep sağlık alanında sağlıkta çok şeylere imza atılacak. Bizde Referans gazetesi olarak herkese hayırlı olsun diyoruz. sevgi, saygı ve muhabbetlerimle..