BÜTÜN SİYASİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

Uzun yıllardır Gaziantep'te ikamet eden ve birçok alanda kentin ekonomisine katkı sunan Suruç'un köklü ailelerinden Durmaz ailesi, tek çatı altında birleşmek için adım attı. Düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen aile bireyleri, hafta sonu gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimi ve ileriye dönük çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu. Aile büyüklerinin de katıldığı programda, bütün siyasi partilere eşit mesafede durma kararı alındı.

Durmaz ailesi dernek çatısı altında birleşiyor (7)

DURMAZ AİLESİ DERNEK ÇATISI ALTINDA BİRLEŞECEK

Durmaz ailesi, ayrıca aile fertlerini bir arada tutmak adına bir dernek kurma kararına vardı. Tüm Şanlıurfa ve Suruçlu hemşehrilerine hizmet etmek adına böyle bir dernek kurmayı kararlaştırdıklarını söyleyen aile fertleri, kısa zamanda dernekleşme faaliyetlerini başlatacaklarını söyledi.

DERNEK TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE HİZMET EDECEK

Gerçekleşen toplantıda söz alan Durmaz ailesi fertlerinden Şeref Durmaz ve Çerkez Durmaz, Durmaz ailesi olarak Gaziantep'te çok sayıda nüfusa sahip olduklarını belirterek, 'Durmaz ailesi olarak bugüne kadar hiç bir siyasi partiye taraf olmadık. Yalnız gelinen noktada ailemizin birlik beraberlik içerisinde alacağı kararla doğrultusunda siyasette var olmak için hareket edeceğiz. Gaziantep'te yaşayan aile bireylerimizle uzun zamandır istişareler gerçekleştiriyorduk. Bu istişareler sonucunda ailemizi tek çatı altında buluşturacak bir dernek kurmaya karar verdik. Kuracağımız bu dernek sadece Durmaz ailesi değil tüm Şanlıurfa ve Suruçlu hemşehrilerimize hizmet edecektir' ifadelerini kullandı.

Durmaz ailesi dernek çatısı altında birleşiyor (1)

MEHMET FENER