Gaziantep'teki zaferi kutlayan isimlerden birisi olan Önceki Dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, 'Öyle bir kazandık ki hiç kimse kaybetmedi. Teşekkürler Gaziantep. Teşekkürler Türkiye' ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE YENİDEN SANDIK BAŞINA GİTTİ

Türkiye, 2. tur Cumhurbaşkanlığı Seçimi için 28 Mayıs'ta sandık başına gitti. 14 Mayıs'ta adaylardan birinin yüzde 50 ve üzeri oy almaması sonucunda seçim ikinci tura kalmıştı. En çok oyu alan Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu için Cumhurbaşkanlığı seçiminde oylar atıldı. İkinci turda rakibinden daha fazla oy alan Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı oldu.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimlerinde Gaziantep'te de sandıkların yüzde 100'ü açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kesin olamayan sonuçlara göre yüzde 62,76 oranında oy alarak seçimleri açık ara lider tamamladı.

BU ZAFER HEPİMİZİN

Seçim sonuçları Türkiye genelinde olduğu gibi Gaziantep'te de büyük bir coşkuyla kutlandı. Gaziantep'teki zaferi kutlayan isimlerden birisi de Önceki Dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül oldu. Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Milletimiz Cumhuriyetin yüzüncü yılında Türkiye Yüzyılı'nı açtı. Hamdolsun bugün milletin adamı kazandı, Türkiye kazandı, 85 milyon kazandı. Bu zafer hepimizin!' ifadelerini kullandı.

ÖYLE BİR KAZANDIK Kİ HİÇ KİMSE KAYBETMEDİ

Daha sonra ikinci bir paylaşım yapan Gül, 'Öyle bir kazandık ki hiç kimse kaybetmedi. Teşekkürler Gaziantep. Teşekkürler Türkiye' ifadelerini kullandı.

BAHRİ UÇAR