Kamuda istihdam edilen memurların maaşları her ayın 15'inde hesaplarına yatırılıyor. Ancak bayram öncesinde maaşların erken deposu, memurları heyecanlandırıyor. Peki, memur maaşları ne zaman yatırılacak? Bayram öncesinde maaşlar erken mi ödenecek?

MEMUR MAAŞLARI NİSAN AYINDA ERKEN ÖDENECEK Mİ?

 1

Şu anda resmi bir açıklama yapılmaması ile birlikte, Ramazan Bayramı'nın 10-12 Nisan tarihleri ​​arasında maaş ödemelerinin bu tarihlerden önce yapılması bekleniyor. Geçen yıl benzer bir durum yaşanmış ve maaş ödemeleri öne çekilmişti. Bu nedenle Nisan ayı maaş ödemelerinin yaklaşık tutarı bekletiliyor. Gelişmeler olduğunda haberimizde detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

Sınırda Karbon Düzenleme  GSO’da Konuşuldu! Sınırda Karbon Düzenleme GSO’da Konuşuldu!

BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, Ramazan Bayramı tatili 9 gün sürecek. Bayram arifesi olan 9 Nisan Salı günü, yarım gün mesai şeklinde olacaktır. Bayramın başlangıcı olan 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma tatil günleri olarak belirlendi. Bunun ardından hafta içi denk gelen 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar günleri tatil ilan edilecek. Ramazan Bayramı'na bir gün kala, yani 8 Nisan Pazartesi günü yarım gün mesai yapılıyor ve idari izin uygulaması yapılıyor. Satın alma düzenlemesiyle kamu çalışanları 6 Nisan Cumartesi gününden başlayarak 14 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek olan 9 günlük tatil fırsatından yararlanabilecekler.

Muhabir: MEHMET FENER