Bayram Haberleri

bayram haberleri ve güncel bayram gelişmeleri, bayram ile ilgili tüm video, bayram fotoğrafları ve bayram haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


EKONOMİ

Gaziantep ihracatı, 9 günlük bayram tatili nedeniyle nisan ayında %7,1 düşerek 714 milyon 251 bin dolar olarak gerçekleşti.

YAŞAM

1 Mayıs, işçilerin günlük çalışma süresinin azaltılması için başlattığı mücadele sonucunda doğmuş bir bayramdır. Bu bayram, bir asırdan fazla bir...

SPOR

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen 3x3 Basketbol Turnuvası ve Mini Futbol Şenliği organizasyonlarında büyük coşku yaşandı.

EKONOMİ

Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle birlikte yaz aylarının gelmesi, çiftleri düğün hazırlıklarına yöneltti.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 gün süren Ramazan Bayramı tatili süresince yurt genelinde binlerce kazanın ayrıntılarını paylaştı.

ASAYİŞ

Lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu.

EKONOMİ

Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte Türkiye'de ekonomik konularda hareketlilik artıyor. Merkez Bankası açıklayacak.

GÜNCEL

Şahinbey Belediyesi temizlik ve zabıta ekipleri Ramazan Bayramı boyunca 7/24 hizmet anlayışı ile vatandaşlar için görev başındaydı.

GÜNCEL

Ramazan Bayramı'nın son günü olması sebebiyle tatilden dönen vatandaşlar, Babaeski Alpullu Tren Garı’nda yoğunluk oluşturdu.

GÜNCEL

Ramazan Bayramı tatilinden dönüş yapan vatandaşlar, Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde akıcı yoğunluk oluşturuyor.

GÜNCEL

Ramazan Bayramı’nda güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar soluğu yaylada aldı.

GÜNCEL

Kilis'te dini bayramlarda kurulan, yüzlerce yıllık geleneğe sahip "bayram yeri" etkinliği çocukların neşesine neşe katıyor.