Ziyarette seçim çalışmaları hakkında konuşan Reyhan, 'Gece gündüz ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle geziyoruz ve gittiğimiz her yerde AK Parti'ye büyük bir teveccüh var. Milletimiz istikrardan yanalar ve istikrarın devam etmesi için kararını vermiş durumda' dedi. Yavuzeli ve Araban bölgesinden AK Parti'ye büyük bir teveccüh olduğunu belirten Reyhan, 'Benim için milletvekili adaylığı sırası önemli değil. Ben birinci sıra milletvekili adayı gibi çalışıyorum. Önemli olan otobüsün hedefe varması. Bu bilinçle gece gündüz geziyoruz ve gittiğimiz her yerde AK Parti'ye büyük bir teveccüh var. 14 Mayısta Allah'ın izniyle ve milletimizin desteğiyle yeni bir destan yazacağız' dedi.

CUMA REYHAN, MİLLETVEKİLİ GİBİ ÇALIŞIYOR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Cuma Reyhan seçim ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Aday listelisinin açıklamasının ardından sahaya inen AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Cuma Reyhan, birinci sıra milletvekili adayı gibi çalışıyor.

14 Mayıs Seçimleri öncesinde çalışmalarına gece gündüz devam eden Cuma Reyhan, ilçeler de dahil olmak üzere çalışmalarını hız artırarak sürdürüyor. 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında tüm ilçe ve mahalleleri ziyaret eden Reyhan, toplumun tüm kesiminden vatandaşları ve esnafı ziyaret ederek 14 Mayıs seçimleri için destek istiyor.

İÇ RESİM 2

YAVUZELİ VE ARABAN HALKI CUMA REYHAN'I BAĞRINA BASIYOR

Yavuzeli ve Araban halkının adeta bağrına bastığı Cuma Reyhan, ziyaret ettiği her mahallede yoğun ilgi ile karşılanıyor. Her ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde Türkiye'nin Yeni Yüzyılı vizyonunu anlatan AK Parti Milletvekili Adayı Cuma Reyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için oy istedi.

CUMA REYHAN, REFERANS GAZETESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Cuma Reyhan, Referans Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette seçim çalışmaları hakkında konuşan Reyhan, 'Gece gündüz ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle geziyoruz ve gittiğimiz her yerde AK Parti'ye büyük bir teveccüh var. Milletimiz istikrardan yanalar ve istikrarın devam etmesi için kararını vermiş durumda' dedi.

BİRİNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI GİBİ ÇALIŞIYORUM

Sahada AK Parti'ye büyük bir teveccüh olduğunu belirten Reyhan, 'Sahada ki çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Benim için milletvekili adaylığı sırası önemli değil. Ben birinci sıra milletvekili adayı gibi çalışıyorum. Önemli olan otobüsün hedefe varması. Ha ön koltukta oturmuşuz ha arka koltukta oturmuşuz. Hiç fark etmez. Otobüsümüz aynı hedefe gidiyorsa sıranın hiç nemi yok. Bizim birinci sıramız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. O varsa hepimiz birinci sıradayız. Bu bilinçle gece gündüz ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle geziyoruz ve gittiğimiz her yerde AK Parti'ye büyük bir teveccüh var. Milletimiz istikrardan yanalar ve istikrarın devam etmesi için kararını vermiş durumda. Onun için durmak yok yola devam diyoruz' dedi.

İÇ RESİM

YAVUZELİ VE ARABAN'DA AK PARTİ'YE BÜYÜK BİR TEVECCÜHÜ VAR

Yavuzeli ve Araban bölgesinden hem kendilerine hem AK Parti'ye büyük bir teveccüh olduğunu belirten Reyhan, 'Yavuzeli ve Araban bölgesinden bize ve AK Parti'ye büyük bir teveccühü var. Milletimiz istikrardan yana kararını vermiş durumda' dedi.

14 MAYISTA MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ

AK Parti'nin 21 yılda Gaziantep ve Türkiye'ye çok önemli hizmetler kazandırdığını belirten Reyhan, '14 Mayıs seçimi öncesinde sahada gece gündüz çalışıyoruz ve her mahalleye ulaşıyoruz. AK Parti'nin 21 yılda yaptığı hizmetleri ve Türkiye Yüzyılında yapacağı hizmetleri anlatıyoruz. Zaten AK Parti'nin 21 yılda yaptığı hizmetler Türkiye Yüzyılında yapacağı hizmetlerin teminatıdır. Milletimiz de yapılan bu hizmetleri bizden daha iyi biliyorlar ve yaparsa yine AK Parti yapar diyor. 14 Mayısta Allah'ın izniyle ve milletimizin desteğiyle yeni bir destan yazacağız' diye konuştu. BAHRİ UÇAR