Ünlü şarkıcının radikal değişikliği, takipçileri arasında heyecan yarattı ve birçok yorumu beraberinde getirdi.

UNUTULMAZ BİR GECE

1

Ateş Kuşları Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 3 Mayıs 2024 Cuma Ateş Kuşları Bu Akşam Var Mı, Saat Kaçta? | 3 Mayıs 2024 Cuma

Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne alan Murat Boz, müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Gecede sevilen şarkılarını seslendiren Boz'un performansı büyük beğeni toplarken, dikkatleri üzerine çeken yeni saç stili ise sosyal medyada geniş yankı buldu.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Konsere katılanların paylaştığı fotoğraflarla yeni saç stili hakkında yorumlar yapılırken, Murat Boz'un cesur tercihi dikkat çekti. Ünlü şarkıcının görüntüsü, sosyal medyada hızla yayılarak geniş bir ilgi ve merak uyandırdı.

HAYRANLARINDAN YORUMLAR YAĞDI

2

Murat Boz'a dair yapılan yorumlar arasında "Abi bu saç ne?", "Gerçek mi bu?", "Neden kestin saçları abi?", "Murda Boz", "Ya abim hiç mi dostun yok senin?" gibi çeşitli ifadeler yer aldı. Şarkıcının radikal saç değişikliği, hayranlarını şaşırtırken, sosyal medya platformlarında da geniş bir tartışma başlattı.

Muhabir: Mehmet Fener