31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde yüzde Türkiye genelinde 6,19 oyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) ardından üçüncü parti olan Yeniden Refah Partisi, girdiği ilk yerel seçimlerde büyük bir başarıya imza attı.

Şükrü Yılmaz (1)

2023 Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nda yer alan, yerel seçimlere ise tüm seçim bölgelerinde kendi adaylarıyla katılan Yeniden Refah,  31 mart yerel seçimlerinde en büyük sürprize imza atan parti oldu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ 2 İL 39 İLÇE 24 BELDE BELEDİYESİ KAZANDI

Şükrü Yılmaz (2)

Umut Yılmaz Gaziantep’in Efsane Başkanıyla Görüştü Umut Yılmaz Gaziantep’in Efsane Başkanıyla Görüştü

31 Mart Yerel Seçimlerinde büyük bir sürprize imza atan Yeniden Refah Partisi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Yozgat belediyesinin yanı sıra 39 ilçe ve 24 belde belediyesi kazandı. Türkiye genelinde yüzde 6.19 oy alan Yeniden Refah Partisi, Gaziantep’te de yüzde 17.23 oy alarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Şükrü Yılmaz (3)

Gaziantep’te büyük bir başarıya imza atan Yeniden Refah Partisi, Gaziantep’te Oğuzeli ve Yavuzeli belediyelerini kazandı. Gaziantep'in Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şükrü Yılmaz da büyükşehir yarışında AK Parti ve CHP’nin ardından en çok oy alan başkan adayı oldu.

Gaziantep'in Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şükrü Yılmaz, 31 Mart yerel seçimlerinden yüzde 17.23 oy aldı.

ŞÜKRÜ YILMAZ, SEÇİMLERİN ARDINDAN DA SAHADAN ÇEKİLMİYOR

 Şükrü Yılmaz (4)

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nin Gaziantep’teki oy oranın yükselmesinin baş mimarı olan Şükrü Yılmaz, seçimlerin ardından da sahadan çekilmiyor.

Yerel seçimlerinin ardından Gaziantep’te "Teşekkür Ziyareti"nde bulunan Yılmaz, Gaziantep’in her semtinde esnaf ve vatandaşları tek etek ziyaret ederek, 31 Martta kendisine verilen büyük destek için teşekkür ediyor.

YILMAZ GAZİANTEP’TE "TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ”NE DEVAM EDİYOR

Şükrü Yılmaz (5)

Gaziantep’in merkez ilçelerinde Şehitkamil ve Şahinbey’in birçok semtinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Yılmaz; Düztepe, Vatan, Çıksorut, Gazikent, Binevler, Hoşgör, Cumhuriyet, Beyazlar, 60. Yıl, Yeşilevler, Mimar Sinan, Karataş, Akkent, Merveşehir ve Mevlana gibi birçok mahallede esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şükrü Yılmaz (6)

 31 Mart’ta Gaziantep’ten Yeniden Refah Partisi’ne verilen büyük destek için teşekkür eden Yılmaz, Yeniden Refah Partisi olarak seçimden seçime değil yılın 365 günü sahada olacaklarını ifade etti.

Muhabir: BAHRİ UÇAR