TRT1’in yeni tarihi dizisi Kara Ağaç Destanı, izleyicileri etkileyici bir hikayeyle tanıştırmaya hazırlanıyor. Motto Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, yönetmen Ufuk Hakan Eren’in elinden çıkıyor.

TRT1, tarihi kurgu alanında başarılı yapımlarla izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. TRT1’in yeni projesi Kara Ağaç Destanı dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da büyük ilgi görüyor.

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİNİN KONUSU

Karar'da yer alan habere göre Kara Ağaç Destanı dizisi, izleyicileri sıra dışı bir atmosferle karşılayacak. Tanıtım fragmanıyla izleyicilerin merakını uyandıran dizi, detaylı bir açıklama ile konusunu ortaya koydu.

“Firavun’un evinde Musa var artık…” sloganıyla dikkatleri üzerine çeken dizi, aile ilişkileri, geçmişle hesaplaşma ve kültürel/toplumsal meseleleri odağına alarak izleyicilere heyecanlı bir hikaye sunuyor. Dizi, 1970’li yıllarda geçen bir toprak öyküsünü anlatıyor. Karakterlerin arasındaki güçlü bağlar ve her bir karakterin kendine has öyküsü, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosu da göz kamaştırıyor. Başrollerde tecrübeli isimlerden Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım ve genç yetenek Meltem Akçöl rol alıyor. Diğer önemli rollerde ise Hakan Boyav, Özlem Conker, Merih Öztürk, Kenan Ciniviz gibi isimler var.

Olgun Şimşek, dizide güçlü ve zalim bir toprak ağası olan Celal Ağa karakterini canlandırırken; Emre Kıvılcım, Celal Ağa’nın oğlu Ömer karakterine hayat veriyor. Meltem Akçöl ise babasının intikamını almak için ailesine dönen Sultan karakterini oynuyor.

Dizi, Kayseri’nin Yeşilhisar Soğanlı Vadisi’nde çekiliyor. Doğal ortamının yanında, bölgenin etkileyici doğası ve tarihi yerlerinin de kullanıldığı dizi, izleyicileri büyüleyecek.

Kara Ağaç Destanı dizisi, 23 Şubat Cuma günü TRT1 ekranlarında başladı. Her Cuma izleyicilerle buluşacak olan dizi, bu destansı öyküye büyük bir ilgiyle hazırlanıyor.

Kaynak: Karar