Dizi Haberleri

dizi haberleri ve güncel dizi gelişmeleri, dizi ile ilgili tüm video, dizi fotoğrafları ve dizi haberleri Referans Gazetesi - Gaziantep Haberleri - Gaziantep Son Dakika sitemizde


MAGAZİN

Geniş bir izleyici kitlesine hitap eden ve dikkat çeken Ömer, Star TV ekranlarında sevilen bir yapım olarak öne çıkıyor.

MAGAZİN

Duygusal ve heyecan dolu anların yaşandığı "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisi, 68. bölümüyle gerçekleştirilerek vedalaşıyor.

MAGAZİN

Birçok kişi Yabani dizisinin yeni bölümünü merak ediyor. Peki, Yabani dizisi bugün var mı, saat kaçta?

MAGAZİN

Birçok kişi Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünü merakla bekliyor. Peki, Kardeşlerim dizisi bugün var mı, saat kaçta?

MAGAZİN

Kızılcık Şerbeti, bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüyle hayranlarını ekranlara kilitlemeye hazırlanıyor.

MAGAZİN

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon dizilerinden biri olan “Arka Sokaklar”, Kanal D ekranlarında yeni bölümüyle izleyicilerle buluşmayı planlıyor. Her bölümü,...

MAGAZİN

Türkiye’nin kalbini kazanan televizyon dizisi “Ateş Kuşları”, ATV ekranlarında yeni bölümüyle izleyicilerle buluşmayı planlıyor. Her bölümü, sürükleyici öyküsü ve yüksek...

MAGAZİN

Hudutsuz Sevda, ekrana kilitleyen dizilerinden biri olarak her hafta ekranlara geliyor. Peki, Hudutsuz Sevda bu akşam var mı, saat kaçta?

MAGAZİN

ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak, izleyicilere duygusal anlar yaşatmaya devam ediyor. Peki, Aldatmak bu akşam var mı, saat kaçta?

MAGAZİN

Kanal D'nin izleyicileri büyüleyen fenomen dizisi İnci Taneleri, etkileyici hikayesi ve karakterleriyle adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

MAGAZİN

Kanal 7’nin sevilen günlük dizisi Rüzgârlı Tepe, sezon finali için geri sayıma başladı. Rüzgârlı Tepe dizisinin sezon final tarihi belli...

DÜNYA

Dünyanın çeşitli şehirlerinde bu hafta, konserden tiyatroya, sergiden kitap fuarlarına, geniş bir yelpazede birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilecek.