İnsan oğlunun hayatta varlığını anlamlı kılan bazı değerler vardır.

Bu değerler kimileri için ekmek kadar azizdir su kadar mübarek, hava kadar erzemdir.

Bu değerler ne midir? Haysiyet,onur , itibar,saygınlık,namus,şeref vs sayılarını dahada artırabiliriz. Ama meramını anlatmak için yeterli sanırım.insanda bu değerlerin varlığı ve onlar üzerinde bir hayat sürdürdüğünün göstergesi de öldükten sonra arkasında bıraktıkları ve cenazesindeki samimi kalabalıklardır. Ama daha oralara varmadan bi insan cemiyeti içindeki duruşunun göstergelerinden birisi de evlatları ve onların mürveti olan düğün ve nişanlarındaki dostlarının ilgi ve alakasıdır. Pazar günü oğlumun nikah töreninde bana bir kez daha bu millet için çalışmanın ve cemiyet hayatının içinde olmanın hazını yaşatan tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Aynı dağın yeli aynı bağın üzümü olduğumuzu bana hissettirenler var olsun. Değerli okurlarım insan hayatında 3 temel geçit töreni vardır. Bunlardan birincisi doğum ikincisi düğün üçüncüsü ise ölümdür.

Bizim geleneklerimizin bu 3 olayıda süslemeyi ,güzelleştirmeyi bilmiş ve bu törenleri dayanışmaya dönüştürmüştür.

Bir yakınımızın doğumunda hediyemizi alır gideriz. Düğününe neşe katarız, cenazesinde acısını paylaşırız. Bunlar bizim kültürümüzde olmazsa olmazlarımızdır. Bizi biz yapan temel değerlerimizdir. Bu nikah töreninde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Alllah onların yokluğunu yaşatmasın.

Elbetteki nikah törenimize gelen bir arkadaşımız, ahbabımız şeref vermiştir bize.

Ama bunların içinde çok yoğun programları olmalarına rağmen Gaziantep milletvekilimiz çok değeli siyaset büyüğümüz Ahmet Uzer’e Gaziantep milletvekilimiz kendini halka adamış milletvekilimiz Abdulkadir Yüksel’e teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediye başkan yardımcımız Latif Karadağ’a, AK Parti MKYK üyesi Enes Candemir ve Tarık Güneş’e,Yine AK Parti ilçe başkanı Halil Uğur’ AK Parti Şahinbey ilçe başkanı Hakan Kurt ’a , Şahinbey belediye başakan yardımcısı Cuma Güzel’e , prof. Dr Yavuz Coşkun’a,  1. Vergi Mahkemesi Başkanı Beyhan Tıraki,Yavuzeli belediye başkanı Kemal Sakaroğlu, Karkamış belediye başkanımız Nuh Kocaaslan’a, Şehitkami belediye başkan yardımcısı Hayri Özkeçeci’ye ,Büyükşehir belediye başkan yardımcısı Memik TERLEMEZ’e, Şahinbey belediye meclis üyesi Hızır Arıkök’e, AK Parti kurucu  kadın kolları başkanımız Ketayun Büyükbeşe’ye , iş adamı Hışman Işık’a ,prof. Dr. Cahit Bağcı’ya, prof.dr Metin Kılıç’a ,prof.dr. Mehmet Özaslan’a ,Gaziantep Üniversitesi tıp fakültesi İç hastalkları uzmanı yoğun bakım Dr. Hamit Yıldız’a, NCR Hastanesi dr. İdris Yıldırım’a Şehitkamil Devlet Hastanesi dr. Murat Onkun’a, AK Parti Gençlik kolları il başkanı Semih Avcı’ya,  25 Aralık Hastanesi uzman Dr. Emin Yılmaz’a, DEVA Hastanesi Dr.Nazım Sözduyar’a,25 Hastanesi müdürü Abdullah Uzunaslan’a, İbrahim Gözüyukarıya, Şehitkamil Devlet Hastanesi Zafer Serincik’e, Yavuzeli İlçe Başkanı Mustafa Bağcı ‘ya ,Oğuzeli eski belediye başkanı Bekir Öztekin’e, AK Parti eski gençlik kolları başkanı belediye meclis üyemiz Feyzullah Kılıç’a , ilçe sekreterimiz Yunus Yanak’a,değerli kadim dostum Arif Kurt’a, AK Parti Karkamış ilçe başkanı Ahmet Özaslan’a , AK Parti kadın kolları başkanı Hülya Kılıç’a, AK Parti gençlik kolları başkanı Mehmet Alkan’a ,AK Parti meclis üyelerine, AK Parti şehitkamil yönetim kurulu üyelerine, Birlik vakfı il başkanı Fatih Aslan’a, ayrıca nişan töreninden nikah törenine kadar takip eden Ali Yıldız’a, yaklaşık 2 saat salonda sunuculuğu ile o güzel sesiyle salonu coşturan çok değerli kardeşim Emrah Yazar’a ,  çiçek gönderen telgraf çeken tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.saygı sevgi ve muhabbetlerimle.