Terör örgütü PKK, Türkiye’deki faaliyetlerine son verdiğini açıkladı. Edinilen bilgilere göre çekilme açıklamasını PKK elebaşı Sabri Ok yaptı. Kendini feshettiğini ve silah bıraktığını açıklayan terör örgütü PKK, yeni kararlar aldı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliğinde; annelerin yüzünün güldüğü, kardeşlik türküleri söylediğimiz terörsüz bir Türkiye ve ardından terörsüz bir bölge hedefimize kararlılıkla yürüyoruz.” Dedi.

“HUZUR, GÜVEN VE BİRLİK MİRASI BIRAKACAĞIZ”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, “Bu hedefin ilerlemesinden rahatsız olan ülkemizde ve bölgemizde kaostan, ayrışmadan ve nifaktan beslenen odakların emperyal odakların çabalarını da müşahede ediyoruz. Ne yaparlarsa yapsınlar; terör bataklığını 86 milyon vatandaşımız ile el ele kurutacak Türk, Kürt, Arap, Sünni, Alevi her rengin huzur içinde yaşayacağı günleri inşa ederek evlatlarımıza huzur, güven ve birlik mirası bırakacağız.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Mehmet Fener