Ünlü dizi Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakteri 'Bülent' rolüyle tanınan oyuncu Batuhan Karacakaya, son günlerde sosyal medyada dolaşan Survivor All Star iddialarıyla gündeme oturdu. Henüz resmi bir açıklama yapmayan Karacakaya'nın, Survivor'a katılıp katılmayacağı merak konusu oldu.

ACUN ILICALI İLE YAŞANAN OLAYIN ARDINDAKİ GERÇEK NE?

Batuhan Karacakaya'nın Survivor All Star'a katılıp katılmayacağına dair çıkan iddiaların arkasında, oyuncunun Acun Ilıcalı ile yaşadığı olayın etkili olduğu konuşuluyor. Karacakaya, Acun Ilıcalı'nın kendisine özür dileyeceği taahhüdüne rağmen dilememesi nedeniyle Survivor All Star teklifini kabul etmediğini açıklamıştı.

Batuhan Karacakaya

SOSYAL MEDYADA TT OLAN BATUHAN, SURVIVOR HEYECANI MI YAŞAYACAK?

Sosyal medya kullanıcıları, Batuhan Karacakaya'nın "Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannetti. Söylüyor da..." ifadeleriyle gündeme geldiği olayı aktif bir şekilde tartışıyor. Bu iddiaların ardından Batuhan, sosyal medyada Türkiye gündeminde TT (Trending Topic) oldu.

SURVIVOR ALL STAR İDDİALARI HAKKINDA HENÜZ BİR AÇIKLAMA YOK

Günlerdir süregelen Survivor All Star iddiaları hakkında henüz Batuhan Karacakaya'dan resmi bir açıklama gelmedi. Ancak sosyal medya kullanıcıları ve hayranları, ünlü oyuncunun bu iddiaları ne zaman ve nasıl yanıtlayacağını merakla bekliyor. Olayın detayları ve Survivor All Star'a katılıp katılmayacağıyla ilgili gelişmeler, önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Muhabir: MEHMET FENER