AK Parti Gaziantep'te Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin'in kesinleşmesinin ardından, gözler ilçelere çevrildi.

Bugün Ankara'da AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in de katıldığı bir kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Gaziantep'in ilçe belediye başkan adayları üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Yarında milletvekilleriyle gerçekleşmesi beklenen bir toplantı daha yapılacak. Toplantı sonucunda ilçe belediye başkan adaylarının netlik kazanması bekleniyor.

İstanbul'da üç dönem Esenler Belediye Başkanlığı yapan Teyfik Göksu'nun yeniden aday gösterilmesinin ardından , Gaziantep'te de Şahinbey ve Şehitkamil'de mevcut belediye başkanları ile devam edilip edilmeyeceği merakla bekleniyor. 

Edinilen bilgilere göre, Gaziantep, Şahinbey, Şehitkamil, İslahiye, Nizip ve Yavuzeli'nde mevcut belediye başkanlarının devam edeceği, Nurdağı ilçesinde ise daha önce AK Parti'den 1 dönem Nurdağı Belediye Başkanlığı yapmış Mehmet Yıldırır'ın yeniden aday gösterileceği öğrenildi. 

Ayrıntılar geliyor.

Muhabir: MEHMET FENER