AK Parti Nizip İlçe Başkan Yardımcılığından istifa eden Murat Benzer’in yerine atanan isim belli oldu. Yapılan yeni atama ile AK Parti Nizip İlçe Teşkilatı Ekonomi İşleri Başkanlığı Başkan Yardımcılığına İdris Göçeper atanırken Başkan Yardımcılığına atanan bir diğer isim ise Salih Uzuntaş oldu.
AK Parti Nizip İlçe Teşkilatı’nda görev değişikliği yaşandı. Ekonomi İşleri Başkanlığı görevine İdris Göçeper getirildi. Başkan Yardımcılığına atanan bir diğer isim ise teşkilatta uzun süredir görev alan Salih Uzuntaş oldu.
Parti yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Göçeper’in tecrübesi ve ilçeye olan katkılarının dikkate alındığı vurgulandı. Yeni göreviyle birlikte Göçeper, Nizip’in ekonomik gelişimine katkı sunacak projeler ve çalışmalar yürüteceği bildirildi. Başkan Yardımcılığına atanan Uzuntaş’ın ise görevinde partinin saha çalışmaları ve teşkilat faaliyetlerinde etkin rol üstleneceği belirtildi.
AK Parti Nizip İlçe Başkan Yardımcılığına atanan İdris Göçeper, yaptığı açıklamada, “Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız. Nizip’in kalkınması ve ekonomisinin güçlenmesi adına elimizi taşın altına koyacağız,” dedi.
Atama sonrası kısa bir açıklama yapan Salih Uzuntaş ise , “Bu kutlu davada bize verilen her görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde Nizip için hizmet etmeye devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.
AK Parti Nizip İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de Göçeper ve Uzuntaş’a yeni görevlerinde başarılar dileyerek tam destek verdi.