Geçtiğimiz hafta Ankara Hacettepe Hastanesi’nde ciddi bir operasyon geçiren Referans Gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yavuz, yeniden sağlığına kavuşuyor. Gördüğü tedavi sonrası hastaneden taburcu olarak evine dönen Ahmet Yavuz’u AK Parti Gaziantep heyeti evinde ziyaret etti.

Ahmet Yavuz (1)

Ziyarete Önceki Dönem Adalet Bakanı ve AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül’ün yanı sıra AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şehitkamil Belediye Başkanı Rudvan Fadıloğlu ve beraberinde bulunan AK Parti üyelileri katıldı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, “AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sayın Abdulhamit Gül ile birlikte İl Yönetim Kurulu Üyemiz ve Gazeteci Dostumuz Sayın Ahmet Yavuz’a geçirdiği ameliyat sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk” ifadesini kullandı.

Boğulma Vakalarına Karşı Nelere Dikkat Edilmeli? Boğulma Vakalarına Karşı Nelere Dikkat Edilmeli?

Ahmet Yavuz (2)

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Yavuz ise, hem tedavi sürecinde verdikleri destekten hem de tedavi sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Grup Başkan Abdulhamit Gül, Milletvekili İrfan Çelikaslan ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.

Muhabir: MEHMET FENER