Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu Ramazan Bayramı tatili 9 gün oldu

Seçime 1 aydan kısa bir zaman kalmasına rağmen AK Parti’de deprem etkisi yaratacak bir istifa yaşandı. İşte istifaya dair detaylar…

Seçime 1 aydan kısa bir zaman kaldı ve partiler ve adaylar sçeim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Çalışmalar devam ederken, AK Parti’de o isim istifasını açıkladı. O ismin istifası partide deprem etkisi yarattı.

Murat Çetin

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıklayan Murat Çetin şu açıklamalarda bulundu:

“Kıymetli Gaziantepli Hemşehrilerim, 06.07.2023 tarihinde üstlendiğim Akparti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim.

Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sn.Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

Bu zorlu süreçte beraber omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza destek veren milletvekillerimize ve beraber çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim.

Şunu ifade ederim ki şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemi ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim”

Editör: Mehmet FENER