Türkiye yeni güne peş peşe gelen deprem haberiyle başladı. 6 Şubat 2023 tarihinde Asrın Felaketi’nin yaşandığı Türkiye’de, meydana gelen her deprem o acı günleri hatırlatıyor. Yaşanan deprem sonrası ülke genelinde fay hareketliliği de arttı. Hemen her bölgede meydana gelen depremler ise vatandaşları korkutuyor.
AKDENİZ'DE KORKUTAN DEPREMLER MEYDANA GELDİ
Bugün sabah saatlerinde Denizli’de meydana gelen 3.9’luk depremin ardından bu kez Akdeniz’de peş peşe depremler yaşandı.
DEPREM KORKUTTU
İlk deprem 09.46 sularından Akdeniz’de meydana geldi. 4,8 büyüklüğündeki deprem Akdeniz kıyısında bulunan illerde hissedildi. Akdeniz’de bugün ikinci deprem meydana geldi. Saat 11.36 sularında yaşanan 4.3’lük deprem ise korkuttu. Bölgede paniğe neden olan deprem sonrası, AFAD’dan açıklama geldi.
AFAD’dan yapılan açıklamada, depremin şiddetinin 4.3, depremin derinliği ise 7 kilometre oldu.




