Gaziantep’in en önemli tabiat varlığı olan Alleben Deresi’nden çıkanlar şok etti! İşte detaylar…

ALLEBEN DERESİ’NDEN ÇIKANLAR ŞOK ETTİ!

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (GASKİ) tarafından Alleben Deresinde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. GASKİ tarafından Alleben Deresi yapılan temizlik çalışmalara devam ederken Alleben Deresi’nden çıkanlar şok etti!  

Alleben Deresi’nden Çıkanlar Şok Etti! (5)

ALLEBEN DERESİ’NDEN ÇIKAN ATIKLAR HERKESİ ŞAŞIRTTI

GASKİ ekipleri tarafından yapılan dere ıslahı çalışmaları kapsamında Alleben Deresi’nden çıkan çöpler görenleri şaşırttı.

ALLEBEN DERESİ DEĞİL ADETA “ÇÖP DERESİ”

Gaziantep’in en önemli tabiat varlığı olan Alleben Deresi’nde çıkan atıklar adete Alleben Deresi’ne “çöp deresi” dedirtti.

Alleben Deresi’nden Çıkanlar Şok Etti! (1)

ALLEBEN DERESİ’NDE EL BOMBASI BİLE BULUNMUŞTU!

Alleben Deresi’nde daha önce paylamaya hazır el bombası bile bulunmuştu. Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (GASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, 2019 yılında Alleben deresinin kirliliğine dikkat çekmek için düzenlene farkındalık etkinliğinde derede patlamaya hazır bomba bile bulunduğunu belirtmişti.

Alleben Deresi’nden Çıkanlar Şok Etti! (2)

2019’DA ALLEBEN DERESİ’NDEN ÇIKARTILAN ÇÖPLER SERGİLENMİŞTİ

Gaziantep’te 2019 yılında farkındalık oluşturulmak amacıyla Gaziantep Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürü (GASKİ) ekipleri tarafından Alleben Deresi’nden çıkartılan çöpler 100’üncü Yıl Atatürk Kültür Parkı’nda sergilenmişti.

Kaynak: BAHRİ UÇAR