ANKA Haber Ajansı'nda Genel Yayın Yönetmeni Göksel Bozkurt ve altı çalışanın istifasıyla sarsıntı yaşanıyor. Ajansın üst düzey yöneticileri arasında meydana gelen ayrılıkların perde arkası merak konusu.

SORUN YAŞANDIĞI İDDİASI

Gelişmelerin ardında ANKA Haber Ajansı'nda bir süredir sorunlar yaşandığı iddia ediliyor. İstifaların ajansın geleceği ve iç dinamikleri üzerindeki etkileri merak konusu olurken, gözler yeni yönetim değişikliklerine çevrildi.

Bu gelişmeler ışığında ANKA Haber Ajansı'ndaki istifaların sebepleri ve sonuçları kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam edecek.

GÖKSEL BOZKURT KİMDİR?

Göksel Bozkurt

Göksel Bozkurt, gazetecilik kariyerine 1985 yılında "stajyer" olarak başladı ve 1988'den itibaren pek çok önemli kurumda profesyonel olarak görev aldı. Ulus, Günaydın, Hürriyet, Akşam, Yankı Dergisi, Evrensel, Ulusal Basın Ajansı (UBA), Star ve Birgün gazetelerinde muhabirlik, parlamento şefliği ve haber müdürlüğü gibi çeşitli görevlerde bulundu. Hürriyet Daily News ve Referans Gazeteleri'nde parlamento büro şefi olarak görev yapmış olan Bozkurt, Nisan 2021'de ANKA'nın Ankara bürosunda Yazı İşleri Müdürlüğü görevini üstlendi ve aynı yıl içinde Genel Yayın Yönetmenliği pozisyonuna getirildi.

Muhabir: MEHMET FENER