Özellikle Yaban Çiçekleri dizisinde canlandırdığı "Ela" karakteriyle tanınan genç oyuncu, merak konusu oldu. İnternet kullanıcıları, Aslıhan Malbora'nın kim olduğunu, nereli olduğunu, kaç yaşında olduğunu ve hangi dizilerde oynadığını araştırıyorlar.

Kuruluş Osman bu akşam var mı, saat kaçta? | 08 Mayıs 2024 Çarşamba Kuruluş Osman bu akşam var mı, saat kaçta? | 08 Mayıs 2024 Çarşamba

ASLIHAN MALBORA'NIN KİMDİR?

Aslıhan Malbora, 1 Mart 1995 tarihinde Afyonkarahisar'da doğdu. Şu anda 26 yaşında olan genç oyuncu, 1,63 boyunda. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gören Malbora, üniversite hayatı boyunca oyunculuk eğitimi de aldı. Hem akademik başarısıyla hem de oyunculuk yeteneğiyle dikkat çeken Aslıhan Malbora, kariyerine hızlı bir şekilde yükseliyor.

ASLIHAN MALBORA'NIN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Aslıhan Malbora, kısa sürede birçok dizi ve filmde rol aldı. Geçen Yaz, Aile Hükümeti, Her Yerde Sen, Ağlama Anne Oluversin Gari, Gel Dese Aşk, Kalbimin Sultanı, Seven Ne Yapmaz gibi yapımlarda başarılı performansıyla izleyicilerin beğenisini kazandı. Ancak şu anda en çok dikkat çeken rolü, ATV kanalında yayınlanan Yaban Çiçekleri dizisinde canlandırdığı "Ela" karakteridir.

Aslıhan Malbora'nın başarılı performansı ve genç yaşına rağmen gösterdiği yetenek, onu Türkiye'nin önde gelen genç oyuncuları arasına sokuyor. Gelecekte daha birçok başarılı projede yer alması beklenen Malbora'nın kariyeri ve hayatı, izleyiciler tarafından yakından takip edilmeye devam edecek.

Muhabir: MEHMET FENER