Toplum ve kent için medyanın öneminin vurgulandığı buluşma bir otelde düzenlendi. Önemli projelerini anımsatan Şahin, yeni çalışmalarını da sunum ile tanıttı. Gazeteciler ile sohbet eden Fatma Şahin, toplantının ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Toplantıda aynı zamanda  Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik de söz aldı. Gazetecilik mesleğinin önemine ve günümüzdeki yerine yönelik konuşmalar yaparak gazetecilere seslenen isimler, gazeteciler ile sohbet ederek, keyifli anlar geçirdi.

Her Zaman Yanımızdasınız

Başkan Şahi̇n Basin Mensuplariyla Bi̇r Araya Geldi̇ (1)
Sunum öncesi basın mensuplarına seslenen Şahin, “Hayat geçip gidiyor. Nasıl geçirdiğin, ne hizmet yaptığın çok önemli. Bu memleketin ihracatının her bir rakamının değişmesinde, okuyan her bir çocuğun çalışmasında, bu şehrin hedeflerine aşkına sevdasına ulaşmasında bir sevdamız var. O yüzden biz birbirimizi seviyoruz. O yüzden birbirimizle yazgı birliği yaptık. İyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta beraberiz diyoruz. O yüzden dünyanın en büyük felaketinde, milletin en büyük dayanışmasından çıkarken arkamızı döndüğümüzde de yanımızdaydınız. En güzel günümüzde de yanımızdasınız.” ifadelerini ekledi.

Bir Kalem Bir Kılıçtan Keskindir

Başkan Şahi̇n Basin Mensuplariyla Bi̇r Araya Geldi̇ (5)


Gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan Şahin, “Bizim medeniyetimizde bir kalem bir kılıçtan keskin, bir kutu mürekkep bir donanmadan kuvvetlidir. Bu büyük yolculuğa bugün tanığız. Yarının da büyük bir hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Bize güvenen halkımızdan, hemşerilerimizden, bütün taraflara yani herkese çok teşekkür ediyoruz. Güven bütün ilişkilerin başı. Sevgi, saygı, sadakat, sorumluluk dediğimiz şey de güvenle başlıyor. Güvenin olmadığı hiçbir şeyi sağlamak mümkün değil. Biz size güveniyoruz. Bu güven yolculuğunda yeni hedeflere gidiyoruz. Her yıl biliyorsunuz geleneksel hale getirdiğimiz noktada sizi çok yormadan, daha çok dinleyecek hesap verecek, sorumluluk makamındayız” şeklinde konuştu.


 

Editör: Aylin Cıkcık