Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerinin sağlanması, sürücülerin trafik kural ihlal davranışlarının en aza indirilmesi, trafik kazalarının önlenmesi, asayişin muhafazası ile kamu düzeninin sağlanması amacıyla asayiş ve trafik tedbirleri alınmıştı.


1611 PERSONEL SAHAYA İNDİ

4 günlük Bayram tatili süresince kentte; 499 araç, Asayiş, Trafik ve Otoyol Jandarması Timi olmak üzere toplam 1.611 personel ile 6 adet dron destekli denetim yapıldı.


ARANAN 119 ŞAHIS YAKALANDI

Bu denetimlerde, 81 bin 250 şahıs, 24 bin 626 araç sorgulandı, 288 işyeri, 147 metruk bina, 117 park kontrol edildi. Aranan 119 şahıs yakalanırken, 32 yabancı uyruklu şahsa izin belgesiz seyahat etmekten adli ve idari işlem uygulandı.

Denetim1-1


UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Uygulama sonucunda; 26 gr esrar, 29 gr metamfetamin ve 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.


JANDARMADAN KARARLILIK MESAJI

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliği, asayişin temini için suç ve suç örgütlerine yönelik çalışmalara 7/24 aralıksız devam edilmektedir” denildi.

Kaynak: Ayhan Duman