Fenerbahçe’de kongre öncesi Ali Koç’a bir destek de Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İ. Bilgin ve ailesinden geldi. 

FENERBAHÇE’DE BAŞKANLIK SEÇİM HEYECANI

Fenerbahçe’de hafta sonu başkanlık seçim heyecanı yaşanacak. Seçimli genel kurul toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ve mevcut başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım başkanlık için yarışacak. 

Fenerbahçe’nin 3 yıl boyunca görev yapacak yeni başkanı belli olacak. Başkanlık için eski Başkan Aziz Yıldırım ile mevcut başkan Ali Koç yarışacak. 2018 yılında göreve başlayan mevcut başkan Ali Koç, 2018 yılında bu yana 6 yıldır başkanlık görevini başarılı bir şekilde yürütmekte.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü yapılacak. Oy kullanımı toplantının ikinci gününde yapılacak. Oy verme işlemi 10.00’da başlayıp, 17.00’de sona erecek. Oy kullanacak üyelerimizin en geç saat 17.00’de oy kullanacakları sandığın başında bulunmaları gerekiyor.

Yusuf Bilgin’den Ali Koç’a Tam Destek (3)

Genel kurula 46 bin 410 kongre üyesinin katılım hakkı bulunuyor. İki gün sürecek olan seçimin ilk gününde; Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunacak ve mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin her bir dönem bakımından ayrı ayrı ibra edilmesi görüşülecek.

01.06.2024 - 31.05.2025 bütçesi okunacak ve onay için genel kurul üyelerinin oylarına sunulacak. Gündemde yer alan maddelerin ardından sandık kurulları başkan ve üyelerinin seçimi yapılacak.

9 Haziran Pazar günü ise, Başkan ve Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Sicil Kurulu, Balotaj Kurulu ile Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu üyelerinin seçimleri gerçekleştirilecek.

YUSUF BİLGİN’DEN ALİ KOÇ’A TAM DESTEK

Fenerbahçe’de Olağan Seçimli Genel Kurul öncesinde Ali Koç’a destek artıyor. Seçim öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a bir destek de Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin ve Bilgin Group ailesinden geldi. 

Yusuf Bilgin’den Ali Koç’a Tam Destek (2)

BAŞKAN ALİ KOÇ’UN BÜYÜK BİR FARKLA KAZANACAĞINA İNANIYORUZ

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi ve Bilgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Bilgin, seçim öncesi yaptığı açıklamada, başkan Ali Koç’un yanında olduklarını belirterek, bugüne kadar Fenerbahçe kulübü için büyük fedakarlıklar yapan Ali Koç’un büyük bir farkla kazanarak yeniden Fenerbahçe Kulübü başkanı seçileceğine inandıklarını söyledi. Yusuf İ. Bilgin, Bilgin Group ailesi olarak Başkan Ali Koç’un yanında olduklarını ve kendilerine tam destek olduklarını açıkladı.

Kaynak: BAHRİ UÇAR