İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi'nin, 16. genel kurulu heyecanlı bir atmosferde gerçekleştirildi. Seçimlerde mevcut Başkan Burkay Güçyetmez liderliğindeki liste, üyelerden büyük destek alarak zaferle çıktı. Genel kurula katılan inşaat mühendisleri, Burkay Güçyetmez'in başkanlığında yaşanan zorlu deprem sürecini başarı ile yönettiğine olan güvenlerini bir kez daha dile getirdi.

BURKAY GÜÇYETMEZ, GÜVEN TAZELEDİ

Gaziantep Şubesi'nin lokalinde düzenlenen seçimlere yoğun katılım gösteren inşaat mühendisleri, çarşaf liste halinde yapılan seçimler sonucunda mevcut Başkan Burkay Güçyetmez'in liderliğindeki ekibi bir kez daha tercih etti. Güçyetmez, seçimlerin ardından güven tazeleyerek başkanlık görevine devam etme hakkını elde etti.

YENİ DÖNEM HEYECANI

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesinin 16. Olağan Genel Kurulu ve Seçimlerinden başarı ile çıkan Burkay Güçyetmez, yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu. Güçyetmez, "Seçimlerin Odamıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Oy kullanarak Odamıza sahip çıkan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde de mesleğimiz, meslektaşlarımız ve şehrimiz için daha güçlü adımlarla çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası, yeni dönemde de sektördeki gelişmeleri takip ederek üyelerine en iyi hizmeti sunma hedefiyle çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Muhabir: MEHMET FENER