Bursa Büyükşehir Belediyesi bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan ihtiyaç sahibi öğrencilerin başvuru ücretlerini karşılayacak. Bu uygulamadan yararlanmak isteyen öğrenciler, 29 Şubat’a kadar sınavdestek.bursa.bel.tr adresinden online olarak başvurabilecek. Başvuru şartlarını taşıyan öğrenciler, YKS’ye ücretsiz olarak katılabilecek.

BURSA BÜYÜKŞEHİR YKS BAŞVURU ÜCRETLERİ KARŞILAYACAK

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimin her aşamasında öğrencilere ve ailelere destek oluyor. Ana kucağından üniversiteye kadar eğitimin kalitesini artırmak için önemli yatırımlar yapan Büyükşehir Belediyesi, YKS öncesi de ihtiyaç sahibi ailelere kolaylık sağlıyor.

Bursa’da bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek ihtiyaç sahibi öğrencilerin başvuru ücretleri Büyükşehir Belediyesi tarafından ödenecek. sınavdestek.bursa.bel.tr adresi üzerinden 29 Şubat’a kadar online başvuru yapıp, gerekli şartları sağladığı belirlenen üniversite adayları bu uygulamadan yararlanabilecek.

GÖZLER GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE

Bursa’daki bu güzel haberin ardından, Gaziantep’te de YKS’ye girecek ihtiyaç sahibi öğrencilerin gözü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde. Eğitime verdiği desteklerle örnek olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin de YKS başvuru ücretlerini ödemesini talep eden kentteki öğrenciler, Fatma Şahin’e çağrıda bulundu.  

GAZİANTEP’TE Kİ ÖĞRENCİLER DE TALEP ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e seslenen öğrenciler, YKS başvuru ücretlerinin karşılanmasını istiyor.

Muhabir: BAHRİ UÇAR