Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Güvenilir Ürün Zirvesi, İstanbul’da gerçekleştirildi. Zirvede Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve GAİB Hububat Birliği Yönetim Kurulu Başkan Celal Kadooğlu’na zirvede ödülünü Ticaret Bakan Yardımcısı Volkan Ağır taktim etti.

ONUR DUYDUM

Ödül töreni sonrası açıklamalarda bulunan Kadooğlu, “İstanbul’da düzenlenen 4. Güvenilir Ürün Zirvesi kapsamında “İhracatın Kahramanları” ödülünü Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Ö. Volkan Ağar’dan almaktan onur duydum.”

KOBİ’LERİN ENTEGRASYONU HIZLANACAK

Kadooğlu, “Ayrıca GAİB adına imzaladığımız İhracatın Kahramanları Projesi Protokolü ile KOBİ’lerimizin ihracat ve e-ihracata entegrasyonunu hızlandıracak önemli bir adım attık. Ülkemiz ihracatına değer katacak bu iş birliğinin sektörümüze güç getireceğine inanıyorum” dedi.

Kaynak: Ayhan Duman