31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) aday mesaisi sürüyor. 17 büyükşehir adayı hala açıklanmayan CHP’nin bugün toplanacak olan Parti Meclisi’nde (PM) belediye başkan adaylarını belirleme sürecinin büyük ölçüde tamamlanması bekleniyor.

Parti Genel Merkezi'nde pek çok adayın belirleneceği iki toplantı gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önce Merkez Yönetim Kurulu'na ardından Parti Meclisi toplantısına başkanlık edecek. MYK’da adaylaştırılması kararlaştırılan isimler, PM’de oylanarak kesinleşecek.

GAZİANTEP ADAYI AÇIKLANABİLİR

Toplantının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanması bekleniyor.

Mustafa Sarıgül-1

SARIGÜL'ÜN EKİBİ GAZİANTEP'E GELDİ!

Gazete Seyyar’ın haberine göre yeni adayların açıklanacağı PM toplantısı öncesinde CHP Gaziantep için flaş bir gelişme yaşandı.  Edinilen bilgilere göre CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen Mustafa Sarıgül'ün ekibi Gaziantep'e geldi.

Gaziantep İl Başkanlığını ziyaret edecek olan Sarıgül'ün ekibinin, il ve ilçe örgütleri ile bir araya gelmesi, seçim stratejisini de belirlemesi bekleniyor.  

ŞAHİNBEY VE ŞEHİTKAMİL’İ SARIGÜL MÜ BELİRLEYECEK? 

Sarıgül'ün PM'de adaylığının duyurulmasının ardından Şahinbey ve Şehitkamil Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinde etkin rol oynayacağı bu nedenle PM toplantısında ilçelerin gündeme gelmeyebileceği de belirtiliyor.  

Editör: Bahri Uçar